Review Photo Canvas

10:18 AM


Assalamualikum...hye korang.. =)

Oh my..sekarang dah tahun 2012...sekejap je masa berlalu kan..n dah lama gak nida xupdate blog..hehe..sorry, nak buat review, pic masih xdapat full lg..*sigh xpe2.. mari kita teruskan dengan apa yang ada dulu..tadi dekat NCOL, ada yang bertanya pasal photo canvas, so tergerak hati nida nak wat review photo canvas ni..

Time majlis hari tu, nida tempah satu je photo canvas, untuk diletakkan dekat meja guestbook..nida survey dua tiga tempat buat photo canvas ni, after survey punya survey, nida jumpa satu tempat ni yang berbaloi sangat..meh nida tunjuk dulu  photo canvas nida tu..


Nampak tak yang gambar kat belakang tu,?Nida beli saiz sederhana je...tempat yang nida beli ni, orangnya mesra..Mula-mula nida just email tanya price untuk size yang nida nak tu, lepas confirm je, terus nida bagi gambar..kalo kita wat full wrap, dia akan bagitau gambar kita tu sesuai or tidak..sebab mula-mula nida bg gambar yang dah 'ter-crop. so dia bagitau nida, klo full wrap, nanti akan tertarik sket gambar hafiz..so nida bagi gambar yang lain.. 

Lagi satu, dia ni cepat je servis dia..balas email cepat..printing pon cepat..kalo xsilap nida, nida wat payment petang jumaat, then hari ahad ke sabtu, nida kol dia, ingat nk tukar size, nak size besar sket, tapi dia kata dah print...waaah..cepatkan..so kalo korang nak print photo canvas ni, confirmkan betul2 size apa yang korang nak..huu, jangan jadi macam nida..then, 2 hari selepas tu, nida dah dapat pon canvas tu..wee..suka..memang pantas.. =)


Ni details photo canvas yang nida beli tu  :

Size :  12 x 18 inch Full Wrap
Price : RM 60
Postage : RM 10

Murahkan? =) kalo xcaya, cuba la korang cari tempat lain yang boleh dapat harga tu untuk size macam tu..mesti xjumpanya.. =p

So...korang nak tau nida beli kat mana?hehe..nida beli dekat 3D PHOTO CANVAS..sangat recommended =) layanan mesra and servis cepat.. =)

Kalo korang berminat, ley gi usha Facebook 3D Photo Canvas ni..korang boley klik SINI. Kat situ korang ley tengok lagi photo canvas yang macam-macam size.. =) 

Boley klik gambar untuk terus ke FB 3DCANVASPHOTO

Ok..sampai sini je..Happy preparing girls... =)


You Might Also Like

14 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images