I Am Mrs. Ronizal

9:39 PM

Assalamualaikum...hye korang!!!!! (^v*)

Rindunyaaaaa...seriesly, miss my blog..miss u guys..=) dah sebulan nida xupdate blog kan..sibuk sangat...Alhamdulillah, hari ni berkesempatan nk update blog kejap...

Alhamdulillah..sudah seminggu nida bergelar isteri En. Hafiz Ronizal...yes, i am Mrs. Rony now..heheh..Alhamdulillah...syukur dan gembira  tak terkira....semuanya telah selesai, dan berjalan dengan baik..dan nida bersyukur sangat2, kerana Allah kurniakan rasa bahagia ni...

Em..gambar nida xdapat lg dari op..dari kawan-kawan adalah..gambar nikah xda..huu..ada kat abg nida, tapi xsempat nk update lg..so kali ni nida xdapat share gambar nikah nida..xpe2, nida kasik tengok sket gambar resepsi nida ye.. =)

Nida ucapkan banyak-banyak terima kasih pada kawan2 yang sudi datang ke majlis nida hari tu..and pada kawan2 bloggers..Alhamdulillah, dapat jumpa Zira, bloggers blog Kisah Qaseh Azrin.. tapi syg, xsempat beramah mesra lama dengan zira..waktu zira sampai, nida baru habis bersiap-siap..tp nasib sempat bergambar dengan zira..tp kena tunggu pic dr zira..=)

Then Alhamdulillah, dapat jumpa Kitty.. Owner blog Primadona Kitty Berpuaka..sonok sangat dapat jumpa kitty..kebetulan kitty parking kereta dia belakang khemah, dapat la bergambar dengan kereta kitty yg cumei tu..series nida ske gambar tu..hehe..thanx kitty..kitty pon ada buat review wedding day nida, thanx ye kitty =) klo korang nk tengok review dari kitty, boley KLIK SINI.

Next is Yana.. =) xsangka jumpa yana..yana ni owner blog Raflesia Chenta...awal gak yana datang rasanya, sebab waktu nida turun dari pelamin, nk keluar ke khemah, nida nampak yana duk tepi pintu..nida tgok dia..dlm hati ckp mcm kenal, tp ingat2 lupa, takut salah org..then, time nida kat meja beradap, yana tegur.. =) nasib baik yana tegur tau..dapat bergambar ngn yana..thanx eh yana sudi dtg majlis akak..=) yana pon ada buat review majlis nida, korang boley KLIK SINI.

Entry kali ni nida xtau nak review apa..supposely start dari majlis nikah la kan..tapi gambar majlis nikah, xda..huu =( ada satu je op bg..so rasanya entry kali ni just nida bg gambar-gambar rawak dari kawan-kawan nida ye.. =) enjoy the piccas

time ni tgh sms kitty kot..hehe..

kawan-kawan yang hadir.. =)




And lastly..the only pic on my solemnization day yg nida dapat dr op..huhu..ok, xske time tu, nampak sangat tembam...hahahha...

cantek x wall sticker bilik nida?heeeee =)


Alhamdulillah...syukur sangat-sangat..Terima Kasih Allah kerana kurniakan rasa bahagia ini..Alhamdulillah...




You Might Also Like

17 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images