Sekian Lama~~

11:43 AM

Assalamualaikum...hye korang...

Sekejapnya masa berlalu..dan lama sungguh blog ni tak disapu, bersawang habis..sangat sibuk after kahwin..sibuk melayan suami..ehhh...tipu..suami dok jauh..cuma tak berpeluang online selalu dengan laptop..nak update dari phone, tak berapa puas..so ampun dan maap atas kesunyian selama ini..haisyh..rindunya dengan kalian...bukan je dah lama tak update, blogwalking pon jarang..sebab tu rindu dengan semua..

Pagi ni, terdetik nak blogwalking kejap..sempat singgah few blog b2b..seronok bila baca perancangan diorang..rindu nak buat wedding preparation, dengan kelam kabutnya,over excited, nervous, itu tak jadi, ini silap, itu tak siap,ini terlebih, hahaha...those are sweet memory..but for what yg beria2 prepare tu? beria2 ke? no la...itu jadi kenangan..so to b2b out there, keep up ur preparation, and enjoys =)

Hurrmm....

Life after kahwin...what can i say, im happy with my dear husband...dia sangat cool dan bersabar orangnya... Ya Allah, aku bersyukur dikurniakan seorang suami sepertinya..dia sangat bersabar dengan diriku ini..Life before kahwin and after kahwin, for me, memang berbeza...apa yang beza?rsanya yang dah kahwin mesti tahu kan..kang cite lebih2, nanti ada yang muntah hijau..hehe..i mean, bila ada suami, ia sangat indah..u never feel alone..


Sejak kahwin ni, banyak ceritanya, cuma tak berksempatan nak berkongi di blog..banyak entry yang terhutang..entry ke singapore and korea tak habis pon lagi..insyaAllah lepas ni akan sambung entry macam mana nak jalan-jalan kat korea ye..and me myself yang akan  buat entry korea tu, not my hubby anymore, hehe..dia merajuk sebab i kata entry dia macam di awang-awangan..hehe..no  la, just pas ni i will update step by step, in serious way..ehh..bukan serious garang tu..just direct to the point..okla.. i think till here.. see u guys in the next entry...insyaAllahh...

You Might Also Like

2 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images