Some bebelan??

12:30 PM

Assalamualaikum..hye!!

Alhamdulillah..bak kata maria,im back!!hehe..gigih berusaha memaksa diri mengarang sebaris dua ayat untuk blog tercinta ni..hehe..mula2 ada gak dah give up,tak mau tulis dah..tapi bile pikir balik,banyak pahit manis suka duka yg nida curahkan kat blog ni.so rasa sayang plak nak tinggalkn blog ni..i lap u la blog..muacckss..

And alhamdulillah..insyaAllah next week genapla 8 bulan usia perkahwinan kami..pejam celik pejam celik dah 8 bulan kan.rasa macam baru je lagi kelam kabut nak buat doorgift la,susah hati pasal baju la,bla bla bla...hehe..

Sory la nida kurang buat review pasal wedding..wedding nida biasa je,nida ada review sket2,cukup la kot kan..kalo ada sapa2 request review on sumthing,insyaAllah nida buatkan kay..

And then pasal honeymoon..banyak yang nida tak update kan,pasal USS,cameron,melaka..nanti la ye.n setakat ni just update for korea,bukan bias ye,tapi mostly entry korea tu my syg yang buat..so bukan nida bias,hehe..actually pasal korea banyak lagi benda nak share,mungkin boley bagi korang idea tempat2 yang best kat sana. Oh,nida ada satu lg entry untuk korea,dalam draft lagi,huhu..guest guess who was the writer for that entry?ofcoz la my syg kan..hehe..entry tu pasal how to go to nami island or so called pulau winter sonata?after finish edit thw draft,i will post it ;) and also,nanti nida bagi satu ittinerary khas for your lil guide in exploring south korea.im guarantee that is no regret if u visit korea and perhaps u will wanna go it again n again like me ;)

Okeyla,harini xberapa larat sangat nak menaip,got headache since this morning,have to rest for a while,okey,daa

You Might Also Like

3 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images