Ma Love, Ma Fren..

5:33 PM

Assalamualaikum...

huwaa..lamanya jari ni tak menari-nari untuk blog kesayangan ni..Dah dekat 3 minggu..setiap masa dok jenguk blog sendiri..tengok, tak ada new entry pown..hahah...memangla nida oii..dah kau sendiri tak up entry..hukhuk..setiap masa, ada je idea actually untuk blog, tapi kesukaran nya adalah  laptop kat rumah sangat slow..so xsyok. Hari ni pas siap keje tadi, terus amek peluang, update blog,, huhu..

Asalnya sambil wat keje tadi, dengar lagu ngn ofismate ku ini..then ada satu lagu ni, suka sangat lirik dia..sangat bermakna..so terus dapat idea nak update blog, nak kongsi lirik tu..dan lagu tu nida tujukan khas buat suami tercintaku, Encik Mohd Hafiz Ronizal yang hensem lagi kacak..hikhik.. i love u so much syg..

haha..ni la Encik Ronizal kesayangan saya...hehe..takda keje weekend lepas, edit-edit gambar..hehe

Bila dapat idea, saja nak bagi semangat lagi untuk update blog, lalu nida pon mengajak ofismate nida yg sorang ni update blog gak..i said, "jom kita lancarkan misi satu entry before balik"..hehe..pas cakap tu, nida dok kemas2 sket file yang ada, sambil email keje yang dah siap tu pada client..then, nida terpandang sebelah, terpandang ofismate nida tu..omaiiii..lajunya dia..dia dah tengah menyiapkan entry dia baru..well..one entry before going back..hoho..so nida pon bersemangat la nak mengupdate..hehe..

Meh nida nak promote blog kawan nida ni,kami coursemate waktu kat uni dulu, now dah jadi ofismate plak..hehe..lupa lak nak perkenalkan nama dia, dia lah cik Afifah comey.. dongan kompak gue...hehe..dia dah lama jugak involve dalam dunia blogging ni, cuma dia kurang aktif je..tapi sekarang, dia dah mula aktif..dah banyak tahu pasal blogging..bagus2..keep up the good work pipah..hehe..oh, plus,she's bride to be..hehe..when? dont know yet..maybe this year, or next year, or next month??hehe..nak tahu boley jengah blog dia..klik SINI.

PIPAAA.... =)

Untuk pengetahuan korang..nida ngn pipah ni memangla satu kos kat uni dulu, tapi kitorang jarang bersembang, setakat hye bye-bye je la..hehe..tapi after kitorang grad, masing2 start menempuh alam pekerjaan, time tu la kami mula rapat..tempat kerja kami tidak jauh, plus bidang syarikat kami agak sama,tak sangka, hari ni kami satu ofis, hehe..

Oklah..nida nak siap2 balik..tapi sebelum tu, nida tak lupakan lirik lagu yang nida nak share tadi..
Syg..this is for you.. =) you will be the last for me

I will always love you kekasihku
dalam hidupku hanya dirimu satu
i will always need you cintaku
selamanya takkan pernah terganti

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
ku mau menjadi mimpi indahmu
cintai aku dengan hatimu
seperti aku mencintaimu
sayangi aku dengan kasihmu
seperti aku menyayangimu
i will be the last for you
and you will be the last for me

I will always love you kekasihku
dalam hidupku hanya dirimu satu

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu
seperti aku mencintaimu
sayangi aku dengan kasihmu
seperti aku menyayangimu
i will be the last for you
and you will be the last for me
i will be the last for you

and you will be the last for me


Psssttt.... entry pasal gold coast akan disambung tak lama lagi..and it will be about how much the budget..=) 


You Might Also Like

2 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images