Update Satu Kali..

10:29 PM

Assalamualaikum...

Malam ni bersungguh nida paksa diri ngadap laptop..haha..tadi mula blogwalking je ngan phone, rasa nak menaip je tangan ni..update kat phone tak best, hehe..

Sangat banyak menda nak dikongsikan bersama..Alhamdulillah, seminggu yang lepas merupakan seminggu yang bahagia di sisi suami =) hubby cuti seminggu lebih..dalam masa seminggu tu macam2 aktiviti kami..nida outstation lagi ke JB, angkut hubby sekali..hehe. Kat JB, tak jalan mana, tapi seperti biasa, harusla singgah ke Johor Premium Outlet tu kan..tapi kali ni tak ada grab apa pon, sebab save duit untuk holiday lepas balik dari JB tu. Waktu kat JPO tu, diskaun macam biasa..tapi Butik coach banyak diskaun banding nida pergi bulan 11 tahun lepas..beg-beg tu dah diskaun 30%, 40% tapi on the day nida datang tu, hari tu ada additional 25% diskaun..nah, kalo beg tu diskaun 30% tambah lagi 25%, jadinya diskaun 55% diskaun. Memang diskaun agak banyak, tapi tak pela, cukup2la beg yang ada tu..

Nida balik dari JB, hari jumaat..sampai dah tengah malam, lebih kurang 11.00 malam, penatnya..huhu..esoknya siang, pergi majlis kenduri kahwin kawan sekolah kami, pastu petang packing bag untuk holiday..yeayy!!hehe.. kali ni kitorang holiday dekat2 je..pergi Kuching, Sarawak. Nida tak pernah sampai Kuching, pernah sampai Miri je.. tapi kali ni kitorang tak holiday berdua je..kitorang bawak family =) sebab mama n mak tak pernah sampai Sarawak, so kitorang bawak sekali.. kali ni holiday 9 orang..hehe.. yang pergi, nida, hubby, mama n papa nida, adik nida, mak hubby, brother in law sorang n 2 sister in laws =) abah tak ikut sebab keje..huu..takpe, next time insyaAllah..nida taknak cite habis dulu pasal pergi Kuching tu, nida akan buat satu entry khas ke Kuching..lagi pon entry ke gold coast ada satu lagi nida tak buat, so nida akan setel yang tu dulu kay =)

                                             argghhh..terbalik plak gambar ni..

Balik dari Kuching, hubby still dan..sempat celebrate birthday hubby..hehe..celebrate biasa je..belanja hubby makan puas2..hadiah takde kasik pon hari tu..hehehhe...sebabnya hadiah dah kasik dua minggu awal..just hadiahkan dia hp baru.Bagi hadiah tu awal sebabnya hp hubby terawal padamnya..dah tak seprais..hehe..ok, sambung balik cite pas celebrate besday hubby, esoknya celebrate lagi..kali ni celebrate ngn family..sebabnya, anak buah kitorang ni besday nya sehari selepas besday hubby..so diorang potong kek sama2..hubby terkejut, hehe...dia ingat nk celebrate untuk anak buah je, skali tengok kek, ada nama dia sekali da..hehe..

Selamat Hari Jadi Amirah Aida & Uncle Rony =)


Then, hari ahad yang lepas..suami pon balikla semula untuk mencari rezeki..sob..sob..sedih..seminggu bermanja2, sedih plak nak berpisah..huu..takpela, nanti syg balik lagi kan..hari ahad tu jugak, nida pergi majlis kahwin opismate nida..selamat pengantin baru hajar =) untuk pengetahuan korang, hajar gunakan khidmat wedding planner yang sama macam nida dulu..semuanya cantikkk..pelamin, mekap, baju..cantikla..suka2..hehe..untuk korang yang tak tahu, nida gunakan khidmat Hazara Touch Studio Wedding Planner..korang leh search je kat FB nama tu..mesti adanya.. hazara ni bertempat di Tambun, Ipoh =)

Congrats Hajar =) Welcome to the club..hehe

apalagi..posing la kami..hehe

Em..macam dah banyak plak nida membebel ni..malam ni nak kena tidur awal..esok sebelum subuh nak bertolak ke selangor..ada kursus..kursus sampai hari khamis, pastu ada exam..huwaaa..dah lama tak amek exam..doakan untuk nida ye..harap dilapangkan dada terima ilmu dan dimudahkan jawab exam. Aminn..okla.. jumpa lagi nanti...xoxo..

You Might Also Like

6 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images