Cerita lama kini kembali..gagaga(tajuk merapu)

1:31 PM

Assalamualaikum..


hari ni bersiaran dari ofis, walaupon hari ni hari sabtu..hahah..nak buat acane, keje banyak lagi tak siap..wuu...dari pagi tadi kat opis, now dah pukul 1, ingat nak balik umah dah, tapi ada lagi sket keje, nak siapkan dulu..tapi malassss plak nk sambung, haha..tu yang update blog ni, kasik lega otak dulu..

Bila tiba2 je terjah update blog ni,xtau nak cite apa plak, padahal selalu ada je benda nak cite..omaiii...blank!apa nak merepek ni..huhuhu..nak update cerita pasal pergi Kuching, Sarawak hari tu, tak da mood plak,hehe..kalo cite pasal en suami, mesti bosan kan?hahah..nak buat camana, kami masih duduk berjauhan,so rindu-rindu tu haruslah.

Next month, in shaa Allah, syg akan outstation..agak lama..2 bulan..hurm..tak tau camana rasanya nanti..xpernah berjauhan lama macam tu sejak kahwin..paling lama pon 2 minggu time syg pergi France dulu. Ingat lagi time syg pergi France dulu, menangis jugak la mula-mula..sebab perjalanan ke sana makan masa sehari dengan transit bagai. Waktu syg transit kat Amsterdam, dapat la msg dari syg, bgtau dia ada kat amsterdam..msg je..tu pon tunggu bape lama..memang sehari suntuk la tunggu kol dari syg. Berjauhan tu boley terima jugak la sebab selama ni pon dok jauh, tapi tak dapat bercakap dengan syg, memang agak susah sedikit..memang tak tentu arah gak la...

Syg ke France, pergi ke Toulouse.. tempat airbus dilahirkan..kemain seronok dia dapat pergi tempat airbus tu..maklumla, kapal terbang sume ni makwe dia. Masa dekat sana memang berbeza dengan masa kat sini..so nak bermsg or bertalipon dengan syg, kena tunggu sampai pukul 12 malam ke 1,2 pagi, coz kat sana baru la siangnya. erk, yeke..lupa plak,haha..tp lebey kurang mcm tu..kiranya waktu untuk kami berkomunikasi agak tak sesuai dengan kerja harian kami, tapi sayang punya pasal, rela ku tunggu la =)

Syg pergi sana bawak beg kecik je..rugi betul, xdapat shopping banyak2, haha..tp xpela, banyak gak ole-oley syg bawak balik dari sana, dan yang paling penting, fridge magnet!!kalo kitorang ke mana-mana, mesti akan beli fridge magnet. Setakat ni, banyak jugakla fridge magnet yang ada, sebab syg banyak dah merantau ke tempat org. Lagi..selain dari fridge magnet, adalah jugak sumthing special syg belikan untuk bini dia ni..hehe..adalah dia belikan handbag seketoi dua..tapi handbag biasa je..syg belikan bini dia ni Longchamp medium kaler merah....ala..longchamp je powwnnn..ada org kata, setakat kedai dalam parkson je...tapi aku punya direct dari France, kau mampu??hahaha..

Oklah..nak sambung keje, pastu nak gi shopping..hujung minggu rugi xshopping..hahah..buhbye..xoxo.

ole-ole dari France

You Might Also Like

1 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images