Bukan mudah bila berjauhan

9:56 PM

Malam ni tidur ku kembali sunyi,tanpa suami di sisi..haha..kemain berpuitis malam2 ni.. Apa nak buat,laki jauh..plus,lepas ni,maybe lambat lagi dapat jumpa syg.

Bulan ni Alhamdulillah..syg kerap balik..rasanya hampir setiap minggu syg dapat balik.Before ni,kadang2 susah sket,maybe 2 kali sebulan,or maybe 3 kali sebulan. Bulan ni hampir setiap minggu dapat tatap muka syg depan2..cuma bulan ni syg balik kejap2 je..balik 2 malam je,xpe,bersyukur,atleast dpt jumpa jugak :)

Setiap kali syg balik,hobiku mesti nak tangkap gambar syg je..nak amek gambar berdua kadang2 malas dah,sebab asyik gambar kepala je,so amek gambar syg je la. Pastu,bila time nak makan,time tu la aku amek gambar syg kan.hehe.

Entry before this,i did mention yg syg akan outstation. In shaa Alllah,tgh bulan ni..hurm..harap semangatku kuat..2 months bukannya kejap,u girls kat luar sana yg dah berkahwin pon mesti rasa benda yg sama kan,being apart from your love one is not easy..Sabar je la yg mampu memujuk hati..

Hari ni dah 4 April..few more days.. Semoga urusanku dipermudahkan..semoga diriku mendapat hidayah dan petunjuk..amiinn..





You Might Also Like

6 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images