My Besday Celebration (Grand Lexis)

2:21 PM


Assalamualaikum...

Dah lama tak update..bulan lepas sebulan tak update..kekangan masa..hehe..syg dah selamat balik Malaysia..Alhamdulillah.. =)

Last week suami cuti panjang 2 minggu, seronoknya tak terkata..setiap masa di samping suami..Pergi keje balik keje ada driver, hehe..balik keje, ngadap muka suami..sejuk hati...hehe..melepaskan rindu..

Suami cuti panjang bersempena besday nida jugak, dah lepas lama dah..last week, which is 1st July.. Suami treat me holiday kat Grand Lexis, Port Dickson. We had a great time together. Seronok sangat, sebab sepenuh masa dengan suami...

Bilik yang suami tempah tu Garden Pool View kalau tak silap, sebab nida pernah cakap kat dia dulu, kalo pegi sana, taknak duk atas laut..huhu..So memang suami pilih yang garden nya, mengadap yang atas air tu..Tapi pada asalnya nak yang lower unit, tapi bilik belum kemas lagi, so ambil upper unit. Mula risau jugak takut tak privacy, takut dari sky living boleh nampak pool kami, tapi nasib baik, sebab bilik kami paling hujung, so terlindung, tak de la nampak dari sky living tu. Untuk pengetahuan, bilik kat garden view ni ada 2 jenis, satu jenis lower unit, pool ada bumbung,untuk upper unit, pool keluar sedikit dari bilik dan tiada bumbung.

Bilik kami ada 2 katil king...bilik tu memang besar...boley main aci-aci kejar =p satu katil kami buat baring-baringan sepah-sepahan,hehe..satu katil lagi untuk tido malam..

Nida tak pandai berenang, tapi suka berendam..hahah..Tapi dok berendam kat Grand Lexis ni, cuba-cuba belajar berenang, dah boleh sikit, hoyeahh!! hehehe..suami boley berenang sket2 tapi dia lagi sakan berendam, terus hebatt berenang...hahaha..poyo..

Meh nak share sket gambar kat sana..tak banyak pon..malas nak amek gambar banyak2..


Pic taken from car park view

Garden wing

Sebabkan bilik nun hujung sana, haruslah naik benda aloh ni..buggy..



Encik suami berehat-rehat di katil empuk

Sebelum berendam, haruslah bergambar =)




dalam bilik air pon sempat snap lagi =)

Malam-malam pon kami berendam sampai pukul 11 malam..hewhew

ni water chalet..atas air..cantikk..






Itu je la nak share ngan korang...

Thanx so much syg for the valuable time with u...Love u so much.. =)















You Might Also Like

14 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images