Bilik tidur or kisah hidup??

2:20 PM

hi....kebelakangan ni cam rjin plak nk  update blog selalu..hehe..maybe sbb mcm2 kat otak ni dok pikir..so daripada berkumpul je kat kepala ni, baik diluahkan kat blog kan...legala sket kepala kan..ada la ruang2 udara...hehe...okay..so..ap topik entry nida kali ni yek...hehe..nida pon xtau nk bagi tajuk apa...xpe2..abaikan..
kay..nida nk cite pasal ap ek..hehe..ofcoz la pasal perkahwinan kan...hehe...nida rajin tgk2 blog org...tadi ada terbaca satu blog ni..baca2 pasal persedian dari awal sampai la akhir...then, satu bahagian ni, pasal dekorasi bilik tidur...haa..ni la yg nida nk cite sebenarnya..hehe...nida tgk bilik pengantin tu canttttttttiiiiiiiiiiiikkkkkk sangat...hehe..even simple kot, tapi bg nida cantik..sebab banyak bunga...nida ske tgk bunga2 ni banyak..hehe..especially kat blik kn..rsa mcm tido dlm taman bunga jer..beshnye~~ hehe....agak2 dpt bayang x bilik tidur yg nida cerita ni?hehe..ok la..meh nida kasik tgk gmbr bilik tidur yg nida dok cite cantik ni...hehe..




haaaa....cantik x bilik pengantin ni? hehe...putih n bnyk bunga2..ske..ske..hehe...tp set blik tidur nida, bukn putih...huuuu....hari tu nk beli warna putih, tp mama kata nanti cpt kotor..huhu..tp cantik la set warna putih cam ni...huhu...ske blik pengantin ala2 cam garden ni...hehe..kalau la wedding planner nida bole wat cam ni, or more than this kan best...eh..eh...nida ada wedding planner ke?? hehe...ada ke? nak tau...tunggu...hehe..siapakah wedding planner nida...hehe..da..da...xyah pening2 nk pikir sapa...abaikan je..nida ni suke merepek sbb bnyak sngt mkn kerepek...hehe...tp klo ada pon wedding planner, apa salahnya kan? kan?hehe..bukan artis je ley ada wedding planner kan...hehe...konfius x?hahaha.....perkataan konfius tu, dua tiga ari ni nida asik guna je..huhu..blik2 konfius..sket2 konfius..tah apa yg nida dok konfius nye xtau la..konfius ke end of fius?hahahah...


hurm...skarang baru buln 3...masih jauh lagi perjalanan untuk smpai ke buln 12..ye ke masih panjang?skarang ni, masa kejap je berlalu...tgk la..da lbih staun nida kje..da dkt 2thn nida grad dari UMS. n now..da 3 bulan nida bergelar tunangan org..hurm...cepat  je masa berlalu kan...hurm...kadang2..rasa macam nak patah balik je masa tu..nak balik pada zaman form 4 boley?huu...sebab apa nida nk blik zaman form 4...sebab..nak blaja rajin2..nk cemerlang spm..huuu..sedih bile ingt blik..dpt 5A n 5B je..then..time matriks..banyak kantoi..ap la jadi ngn nida kn...after that, sambung masuk UMS..pon mcm tu gak..belajar men2..but alhamdulillah...even main2..nida dapat keje dalam bidang yg nida belajar dlu, n alhamdulillah dapat dekat dgn rumah...dulu kan..kecik2...nida banyak berangan..huhu..berangan belajar kat oversea la apa la..huhu..tp, ble mkin lama, mkin besar, nida sedar, sume tu angan2 je..huhu..tp xpe, nida bersyukur..memg gji nida xda sampai 5k, 10k tu..tapi ada je lagi yg kurang bernasib baik dari nida...so, nida kena always bersyukur dengan rezeki yang Allah berikan...eh..da kol 2.15..nida kna siap2, nak masuk kje balik...lunch hour da tamat...hehe..ok, nanti nida update lg ye..rasanya pas ni, nida akan rjin meng'update' blog ni..hehe..ok..daaa~~ 

You Might Also Like

2 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images