~Love story book in the making

11:32 PM

assalamualaikum... =)
entry kali ni, nida xda benda sangat nak cite..entry kli ni, nida wat khas untuk encik tunang... =)
nida ske sangat lagu yang ada kat blog nida ni..entry before this ada nida letak video n lirik dia..tiap2 ari, nida asyik dengar lagu ni...kat ofis pon nida dengar gak..nasib bek ofismate sume ok, xda bsing2 marah nida..hehe...stiap kli dgr lgu ni..teringt kat en tunang..hehe..then rsa nk wat sumthing untuk en tunang....so..tbe2 dpt idea nk menghabiskan masa...hehe....nk tau ap nida wat? meh tgk kat bwh ni...=D.....


LOVE STORY BOOK IN THE MAKING








THE END...... ??????
The end ke?? hehehe..blum lagi la...ce baca tjuk tu blik in the making kan..so maknanya masih dalam proses..lum siap lagi..huhu...bru sket je..xlrat plak mlm ni..nnti esok nida sambung lg...so..ap pendapat korang??huhuh..spa la sangat kan yg baca ni...mesti kna gelakkan love story book nida ni..huhu..mcm budak2 kn...huu~..mlm ni xlrat sngt..idea pon xsampai..maybe nanti nida akan edit blik semula..=D..love story ni, nida buat base pada lagu feveret nida tu..perfect two.. =) n sumber inspirasi nya...ofcoz la encik tunang kan...hehe...da siap sume nanti..nida nak gabung dengan lagunya plak..hehe..tu pon klo rajin + larat..huhu...satu malam ley wat bpe je....xpe2 cayok2...demi en tunang... =) ehhe..so...nantikan sambungan nya ye...nite~~

You Might Also Like

0 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images