Catering..Baju Resepsi..Khemah etc..

5:51 PM

Assalamualaikum...hey korang...

Firstly, thanx to those yang sudi singgah my blog..even agak lama xupdate...sory..kekangan masa membatasi segalanya..huuuu...

Right now im in JB..outstation here..just 2 days..tomorrow will go back ipoh...nasib baik rabu ni public holiday..boley la rehat..yeah...A lots of thing i wanna share today..tapi sumenya xda gambar...haisyh..gambar sume kat umah n opis..so today just bebel2 je la yek....

Last friday dah finalised menu untuk catering...Pak Syed datang rumah untuk bincang menu..nasib dia datang after officehour, dapat la join my mum n my dad bincang menu..tapi i xkisah sangat pasal menu,sebab i tau sume masakan pak syed sedap2 belaka..kitorang da selalu amek ngn pak syed ni, last year my bro kawin pon amek ngn pak syed ni,kitorang memang suka masakan dia...btw, i lupa nama catering pak syed ni..slalu panggil dia pak syed je....sorry..huhu...tapi price ngn paksyed ni memang berbaloi..catering ngn dia, include khemah n hiasan makan beradap sume...n xlupa dj skali...=)ok..part yg i paling suka is the theme...yup my main theme is green...tapi bukan warna hijau je..ada warna lain lg...insyaAllah warna idaman akan jadi kenyataan..xexpect pon pak syed tu boley wat warna tu,tgk2 dia sugest warna sama gak..happy...=) not just that...paksyed bg khemah special...Alhamdulillah...itu pon berangan je..sebab tau khemah tu mahal,.xsangka rezeki...pak syed bg je..Alhamdulillah...Thanks Allah...nak tahu ke warna n special khemah tu camana? just wait ye girlss... =)

Then...my reception dress...huu..xtau camana lg..sebab i ask my wp to make new one for me...ye la..dah comey sangat,mana padan ngn baju2 lain kan..huhu...lastweek jumpa my wp, azhar, dia kata baju dah siap n tgh finalised beading...if im not mistaken, he said that my dress is made from thai silk just like what i want before this..kat butik azhar ni ada satu baju ni..nida ske sangat..suka giler la...hehe..but its brown in colour...i asked azhar to made mine just like that brown dress..tapi azhar kata, dia buat lain sket dari yg brown dress tu...xbest la sama je..so i xsure mcm mna my dress will be..just pray it will be nice...em..let me just share the brown dress that i adore so much... =)

pic from hazara studio..i like soooo muchhyyy...



* ooh..and to my protege, how's ur preparation?good luck!!! (giler bajet mentor!! hahaha)

You Might Also Like

10 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images