Bunting Dah Dapat!!

3:45 PM

Assalamualaikum...hey korang...

Apa khabar korang hari ni? dah few days nida xdapat online blog ni, coz last friday pergi klang, jumpa kawan-kawan..ahad malam baru balik ipoh semula...

Sebelum ni, nida ada cerita buat sticker and poket kalendar dengan B2B Zimie. Bukan itu aje nida tempah, nida tempah sekali bunting ngn zimie..dua bunting nida tempah....asalnya tempah satu...then tiba-tiba teringin buat bunting ala-ala poster..so tanya zimie, boley tak dia buatkan, n she said ok...nida search poster movie yang boley suit ngn gambar nida, at last jumpa satu poster ni..cite Love Happens. so nida bg contoh poster tu n mintak zimie design kan...

Semua yang nida tempah ngn zimie tu dah siap, so last Saturday, nida pergi jumpa zimie untuk amek semua barang-barang tu..wah..first time jumpa bloggers..huhu..zimie sangat comey..=)..and she so friendly...then, time tu gak bukak bunting tu..puas hati..cantek...kitorang sempat bergambar kejap...best dapat jumpa zimie..insyaAllah, next time kita jumpa lg ye zimie...=) nak tengok gambar bunting tu? jom..tapi meh tengok gambar kitorang dulu..heheh...

cumey kan zimie...ooh..nida sangat besar..huu

nak tengok ke bunting nida? meh la nida tunjuk je..malas nk teaser2..hehe..


pic kredit to KBBShoppe

*oh zimie..my dad puji u..dia kata kreatifnya budak ni..hehe... =) last week sangat best..jumpa ramai kawan..nanti nida update lg..=)

You Might Also Like

30 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images