Alhamdulillah..tahun baru

2:41 PM

Assalamualaikum..

Sihat ke korang?jaga kesihatan ye..skarang ni musim demam..i tengah demam sekarang :( dua hari mc..dah la suami xda disisi..wuwuwu..xpe2,nida kuat!!ngee

Rite now sangat bosan..xtau nak buat apa..nak keluar,badan masih xsihat,so just duduk rumah je la..last entry i dah share bajet kewangan how much kalo korang nak backpackers ke korea kan,so kalo ada apa2 tak paham,ley tanya nida..

Emm..early november aritu nida bawak hubs jalan2 kk,sabah..nanti next entry nida share..

Today just nak share sumthing, ;)

Sekarang ni kita da masuk tahun hijrah yang baru kan,1434. Kalau mengukut tahun hijrah,alhamdulillah..perkahwinan nida dan husband sudah genap setahun.. 7 Muharram 1433-7 Muharram 1434. Alhamdulillah.. Sekejap je masa berlalu..nida bersyujur sangat2 atas kebahagiaan ini..dan bersyukur sangat dijodohkan dengan husband..hubs sangat baik,sentiasa melayan kerenah nida..thank you sayang.. Love u always n till jannah..aminnn..

Kla,nak merehatkan diri ;) bubye

You Might Also Like

2 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images