8 Monthvessary Celebration & Buffet Ramadhan

10:58 AM

Last week Alhamdulillah, genapla 8 bulan usia perkahwinan kami..and alhamdulillah, my syg balik ipoh..seronok xterkata, even balik 3 hari je, tapi dapatla sambut ulangbulan ke-8 kan..so sempena bulan Ramadhan ni, kitorang amek kesempatan untuk celebrate dengan berbuka buffet ramadhan. Dalam banyak-banyak buffet ramadhan kat ipoh ni, kitorang pilih untuk celebrate dekat Impiana Hotel.

Dalam pukul 6.50 kitorang da sampai hotel,kitorang duduk2, dalam kol 7 dah ley start amek makanan,sebab orang makin lama makin ramai..

Makanan kat Impiana memang superb,macam2 ada,dari makanan tradisional sampaila ke western. Lauk macam2,siap ada rendang tok,nyumnyum..laksa,bubur lambuk,bubur apa tah lagi,sup pon ada banyak jenis. Secara keseluruhannya memang puas hati sangat2..thanx syg for that day ;)

Then sambung plak cerita berbuka dengan ofismate,kitorang berbuka buffet gak,but this time kat Syuen Hotel..hurm..okla,but Impiana Hotel are the best for me.

Kat syuen tak banyak pilhan sangat,banyak memang banyak,but i mean tak sebanyak macam kat Impiana,and plus,kat syuen,makanan dia biasa2 je..

Waktu berbuka kat impiana hari tu, menu dia banyak,my syg pon sampai dah tak terlarat nak makan,but still ada lagi makanan lain yang kitorang xmakan sebab dah xlarat,huhu..but kat syuen ni,i skali pusing je,dah tak tau nak makan apa lagi dah.okla,nak balik dah,nak g cari tudung raya,hehe...

On our way =)

Our Foods..

My syg =)

Me!!





My Syg yang kekenyangan..hahah =p

Bawah ni pic berbuka wif my frens plak..


Makanan kami..banyak kuih muih je..



You Might Also Like

3 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images