Shopping Barang Korea Murah

2:38 PM

Assalamualaikum...


Selamat petang semua.. lama dah tak membebel kat sini..hehe..hari ni ada masa sket, boleh la update.. haa....tengok tajuk post, best tak? hehe..shopping barang korea..


Siapa sini peminat KPOP?? hahah...nope,, nida tak minat kpop.. Siapa sini peminat KDRAMA?? hahahah...ye..yang ni, nida minat,hehe, tapi tak da la fanatik sangat,sebab tak ada masa sangat nak tengok, tapi kalau dah start tengok, memang susah la nak stop, hehehe... dann..Siapa sini peminat RUNNINGMAN??? yeee...itu pon nida, hahahah...


Sebab tu nida suka pergi korea, saja suka jalan-jalan, tengok culture diorang dannnn...paling bestt...shoppingggg!!! hehe..ye...shopping sana best, especially Produk Kosmetik. Sangatla banyak produk diorang dan sangat murah banding dengan kat Malaysia ni. Brand-brand pon macam-macam.
Antara produk feveret nida is Nature Republic, Face Shop dan Etude House.





Siapa nak shopping barang korea murah-murah?? Yang nak shopping barang korea murah, boleh join group nida kat FB, search group Korea Stuff. Alang-alang nida berjalan ke sana, so nida jadi personal shopper sekali. Siapa-siapa nak order barang korea, boleh la. Next trip ke Korea will be end of this month, dan barang akan start posting pada 1 September, insyaAllah. So, siapa yang nak order barang, kalau boleh, please order last on 25 august ni. Korang boleh join group fb, or boleh pm nida kat fb ye =)

Ni antara produk atau barang yang orang selalu kirim, antaranya :

Sudu Panjang Korea
Brooch Korea
Cotton Korea
Face Mask Korea
All skin care from Korea
Kpop stuff

Search group ni dan request masuk ye, nanti nida approve =)


sudu panjang korea


baju runningman boleh tarik nama =)


Nature Republic aloe vera mist

Face mask


Dan banyaakkkkk lagi produk-produk. boleh tengok dalam group nanti ya =) Kamsahamnida


You Might Also Like

3 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images