Mengubat Rindu...

11:07 AM


Assalamualaikum...hye korang...

Lamanya xupdate blog..rindu sangat ngn blogging..banyak yg da ketinggalan..sejak akhir2 ni mmg nida jarang update blog..pastu asyik merindu korang je kn...skang ni kat ofis tgh bz sket..bnyak yg nk kena setel..then balik umah, tolong mama masak plak untuk berbuka..pas berbuka, malam pegi terawih, balik da 10.30-11 mlm, xlarat da nk online..huhu...

Banyak benda nida nk cite..memang banyak..setiap masa, dalam otak, ada je teringat nk share ngn korang..tp tu la, xsempat nak online..ni pun nida cuba gak cari masa kejap..persiapan untuk wedding, alhamdulillah..banyak yg berjalan...bunga telur yg nida buat dari creepe paper n tissue tu da siap 150 tangkai!! sukee....sbb lega sket..tp ada 50 tangkai lagi kena buat..huu..chaiyo to myself..

Untuk bilik tidur pon, banyak yg da setel..ari tu da wat wall sticker, pastu minggu lepas beli carpet untuk bilik...melayang lg duit..huhu..tp xpe..untuk keselesaan...then, langsir bilik pon da tempah..terpaksa tempah coz xjumpa jenis yg nida suka yg da siap..so, tempah je la..tp buat style simple je..mcm dulu2 punya style.. =) nasib dapat  murah sbb tuan kedai tu da biasa ngn mama..

Lagi....pre wedding....nida da buat pre wedding..da 2 minggu kot..lupa plak..tp minggu before puasa la..haisyh..buat pre wedding ngn xada apa2 preparation..main redah je, props pun xda apa sangat..video pon dengan xada jalan ceritanya..on the spot pikir, so buat simple je...sabtu lepas, da dapat sume gambar ngan video..cepat betul abg zul ni buat..video dia best gak..cuma kami kekurangan idea n jalan cerita plus nida yg xreti berlakon ni..haisyh..ada satu part tu, menipu giler..nampak fake btul nida...korang nk tengok ke?hehe...tunggu da dekat nanti, nida upload video tu..tp korang jgn gelak2 ey..banyak gak la yg kurang ngn video tu..tp tu sumenya salah nida n xda preparation...gambar lak, xlama lg nida upload..tp xpela, nida bg teaser dulu untuk korang.. =)

Save The Date pleeaasseee.... (^v*)


You Might Also Like

25 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images