Update Preps..

2:07 PM


Assalamualaikum...hye korang...

Pejam celik-pejam celik, sekejap je dah nak habis Ramadhan..pejam celik pejam celik, dah lama nida xupdate blog..ye, sejak sebulan dua ni jarang nida update blog..hati teringat..tapi bile depan pc, tak tau nak taip apa...hari ni pon tak sure nak membebel pasal apa, even banyak benda yang da setel.

Before cerita pasal Wedding preparations, nida nak share sumthing ngn korang..cutee....hehe..Minggu lepas, keluarga nida bertambah lagi...oppss..bukan dapat anak sedara baru....dapat anak kucing..kawan mama bagi..tak tau macam mana cerita,balik-balik kerja minggu lepas, tengok-tengok dah ada kucing..maybe mama amek sebab mama tau cucu-cucu dia yang kat rumah tu suka sangat dengan kucing..kucing ni comel sangat, umur dia da setahun kalo tak silap..teringat nida kat kucing yang hilang dulu...rupa sebijik sama, kecuali warna je..anak kucing ni kitorang bagi nama kiki..tapi macam pelik, kucing tu jantan,buh nama kiki, bunyi macam betina je..tapi tak pela,anak buah nida suka panggil nama tu..

tengah usha apa la tu..
kiki sangat manja....

Okey..habis cerita pasal kucing..nak cite pasal apa wedding preps? hurm..wedding preps alhamdulillah banyak yang dah setel..meh kita list kan

1.Kad kahwin da siap...=) petang ni da boley amek...cepat kan siap?padahal majlis lambat lagi..tapi raya ni nak balik kg, so boley bawak balik siap2..draf kad da dapat sabtu lepas, nak tengok? nantila nida update lain kay.. =)

 2.Sticker da edit lain..xmacam yang diy before ni, mintak khidmat BBF ZIMIE CAYUNK edit and print..da tengok design yang zimie edit..supercute okay...tak sabar tunggu dah siap nanti..dah siap nanti, tak tau nak mintak zimie courierkan or self pick up je..tp kalo self pick up,boley jumpa zimie!! =)

3. Pencarian doorgift dah berjaya..cuma tinggal untuk pilih yang mana satu sahaja...alhamdulillah. semuanya dalam bajet nida..

4. Langsir untuk bilik tidur @ bilik pengantin..dapat call dari kedai, Sabtu ni dah boley amek..alhamdulillah...

5. Bunga telur...huu..ni masih tak habis lagi..baru dalam 170 cam tu..ada 30 lebih lagi nak buat..macam tak larat pulak,huu...


Rasanya itu je la yang da setel dalam beberapa minggu ni...banyak lagi nak kena setel..harini tingal 101...esok jadi 100..huuuuu...



You Might Also Like

11 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images