Suami, Puasa Dan Dot Dot Dot

6:21 PM

Haiyshhh...rindunya kat suami...hurm..sejak suami dah start kursus ni, makin sibuk la dia.. waktu kelas sama waktu pejabat, 8.00 pagi sampai 5.00 ptg. Pastu malam, dia start study, sampai la pukul 11 malam. Lepas habis study, dia da tak larat sangat..nak spend masa lama-lama pon tak dapat, kesian dia.  Dulu zaman belajar pon macam tu, dia akan study sampai pukul 12 malam, memang tak kan kacau dia time tu, lepas habis study, baru la kami dok gayut telefon. Sekarang ni da macam zaman muda remaja pulak rasanya...



Hurmm... tak pela, tak lama pon dia kursus tu, pejam celik pejam celik, dah habis. Ini pon untuk masa depan kami juga, doakan yang baik-baik untuk dia, semoga dipermudahkan pembelajarannya.


Mesti bosan kan nida sembang pasal suami. Kalau hari-hari nida dok cakap, aaaahhh rindunya suami, rindunya nak peluk peluk, rindunya nak pillow talk, main kejar-kejar.. rimas tak? eiii, nida sendiri pon rasa rimas. Macam nida sorang je ada suami kan, dok bercerita pasal suami nida je, orang keliling jadi muak dengar. Kalau ada orang buat camtu, nida jadi orang keliling, kompem nida pakai headset kat telinga,memang nida selalu buat pon pakai headset bila malas nak dengar cerita bosan yang berulang oklah, kita sembang cerita lain, bosan.


Hujung minggu ni planning nak berbuka rumah family in law,  Minggu depan berbuka rumah family nida, Minggu lagi satu berbuka dekat tempat suami, Minggu lagi satu berbuka dekat Astana Qaseh =) Ehhh...Minggu lagi satu berbuka dekat astana qaseh?bukan dah raya ke minggu tu??? Haah laa..minggu lagi satu tu dah raya...sekejap kann..baju raya? Yang tu nanti kita sembang lain, tengok persiapan raya tahun ni ada ke xda? =)


Okla, nak balik rumah, daaa..selamat berbuka semua umat islam =)

You Might Also Like

4 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images