Hari Ini...

10:31 PM



Assalamualaikum...hye korang..

Hari ni lambat plak nida nk berceloteh kat sini..ini pon nida gigihkan diri sbb tgh penat sangat..huhu...hari ni nida outstation ke kedah..tp balik hari je..cuma yg penatnya sbb drive sendiri..bertolak dari ipoh dalam pukul 8.30 pagi, sampai Sik, Kedah dalam pukul 11.30..ondaway pegi tu sempat la singgah minum pagi kejap..kejap xkejap la..ada la dekat 45 minit coz tunggu org tu masak mee goreng lama sangat..huu..pastu, sampai dalm 11.30, terus g jumpa client, sok sek sok sek...pastu g lawat kawasan tapak...nasib bukan pegi sorang, pegi dengan bos n sorang lg ofismate..site visit kali ni santai betul..bole plak pakai selipar je pg site..fail betol..pusing2 tgk kawasan tapak, setel dlm kol 1.30..pastu gi lunch..then terus bertolak balik..huu..penatnya badan..padahal g tengok kawasan projek tu bukan wat ap sangat..tengok2 je..

Betapa nida rindu ngn b2b sekalian, dlm pala otak dok ingat b2b je..huhu...dok pikir mesti banyak cerita di awal minggu kan..*en tunang, sila jgn jeles ngn b2b sekalian ye..hehe.. sampai umah td dlm kol 6 ptg..pastu rehat jap dlm setengah jam, then terus bukak blog, nk bw...haha...tp xlarat, nida bukak kjap je, tgok bnyak sangat..hati xsbar nk berbw..*adakah perkataan ini dalam kamus?huu..abaikan..tgok kjap,then tutup balik..call en tunang..pastu gi mandi..pas magrib sume, makan cpt2..terus on komputer balik..hehe..tgk kat bloglist nida, bnyaknya cite2 baru..xsabar nk baca..huhu.tp nida xlarat sangat, so sempat jengah2 kejap je..ada yg nida baca je tp xkomen..sbb xlarat..aisyh...then gagahkan diri ini untuk menaip jugak,even xda isi yg nk diperkatakan..huhu..hanya kisah seharian nida..ni lah keje nida..always outstation sna sini, drive ke utra, drive ke selatan...mcm mna la nanti pas kawin..xpe2..da kwin nanti bwk hubby outstation sma2..ley honeymoon slalu..heheh..oklah korang..nak merehat dan memanjakan diri ...esok nida jenguk2 korang ye..tata..nite.. =)

santai di site.*ohh..tinggal 5 bulan shaja lg, tp diriku bagai dipam-pam..huhu..

You Might Also Like

10 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images