Things To Do..

9:28 AM

Assalamualaikum...hye korang...

Hari tu nida ada wat checklist, nak tgk apa yg dah setel apa yang belum..klo tengok Checklist tu, nampak banyak yg Done..tapi sebenarnya done deposit je..mcm butik tu, baru deposit, tp nida xpikirkan lg camana pelamin, baju apa sume..rasa mcm nk serah je semua kat butik tu..tp nanti kang dia buat tah apa2, jenuh plak nida...nk bincang ngn butik tu pasal baju n pelamin, mcm awal sangat..hurm..minggu lepas en tunang balik, so kitorang pg la butik tu untk amek ukuran badan, sbb baju da kena stat buat skarang...so skarang ni nida just tunggu baju tu siap, baru fitting..hurm..xsure plak bile dia nk siapkan..

Mostly benda yg nida da setel dalam checklist hari tu, just basic je..banyak lagi benda yang nida nak kena buat..baju nikah pon xantar taylor lg..mama kata tunggu pas raya..hurm..xsure..rasa mcm nak hantar sekarang je..hehe..*nampak sangat xsabar nk tgk baju nikah ku nanti..So semalam nida ada catitkan benda2 yang nida kena buat lg..bila da list mcm tu..aduh..rasa banyak lg xsetel..pagi ni ingat nk review balik list tu, tgok2 buku nota nida tertinggal umah...*frust... patotla td tgk handbag mcm kosong je..xpela, ni nida list down balik apa yg nida perlu buat :

1.Bunga Pahar Putih -50 pcs more
2.Bunga Telur Pink -50 pcs more
3. Kotak doorgift
4. Print Tq Tag 
5. Hantar Baju nikah
6. Pre wed Props
7. Isi Borang Nikah
8. Book Tarikh ngn Tok Kadi
9. HIV Test
10. Guestbook 
11. Pomander ball- kiv
12. Centerpiece
13. Deco for guetbook corner
14. Photobooth- need?
15. Gubah Bekas Hantaran

Hurm...apa lagi ek yg nida tertinggal? korang rasa ada apa2 lg x yang nida tertinggal...kalo korang rasa ada yg nida terlupa tu, tolong bagitau ye...tq.. =)

*sumber en google*..photobooth...do i need photobooth? hati kata mahu.....huhuu

You Might Also Like

15 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images