Update Warna Tema..

4:13 PM

Assalamualaikum...hye korang...

Nida da confirm warna tema majlis resepsi nida nanti..hehehe....before this nida just nk hijau putih saje..tapi nida perasan, nida ske sangat tengok warna pink..sket2 nampak pink rasa cantik..nampak pink suka..tapi nida xnak pakai baju pink,nida nak hijau..huhu..before this nida ada tunjuk warna hijau yg nida minat..hijau gelap..korang ley tengok kat entry ni..

Nida ske sangat tengok bunga warna putih campur hijau campur pink..cantik..huu..so, untuk bunga pahar yg nida diy je, nanti nida wat warna putih, deko dia warna pink n hijau..idea ni tercetus time lunch td..hehe..nida balik umah, wat kejap bunga tisu tu..pastu, ada kertas tisu putih, nida cuba gabungkan dengan warna hijau and pink..cantik...n mama nida pon ske..so confirm nk wat mcm tu..hehe..untuk bunga kat hantaran pon insyaAllah nida nk wat putih pink hijau gak..ari tu nida da beli bunga hijau putih, so insyaAllah akan tambah bunga pink plak.. =)..pelamin pon nida nk macam tu..banyak putih n pink..hijau sket2 je coz baju nida nanti da hijau..kek pon nk kaler macam tu gak la..hehe..nak macam bawah ni,boley x?hehe

simple je kek ni..tp cantik..nampak tenang je kat hati.. =)

xpon..meriah macam ni...credit to en google ye..

Makin berkenan sangat warna ni..confirmla..huhu...pastu tadi, nida google lg..terjumpa paper lantern warna hijau n pink..cantik sangat...nk buat jugak boley x?huhuhu..tapi tempat nida ni susah nk cari paper lantern warna warni macam tu..huu...

nak buat macam ni....ada sapa2 nk sponsor?hehe...
*source from google..

So..conclusion nya..nida nk majlis nida nanti warna macam bawah ni...okey x?



ok..xsabar nk realisasi kan impian ini...hahahhahaha...bye korang.. =)

You Might Also Like

26 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images