Alhamdulillah..

11:23 PM

Assalamualaikum...hye korang...

Patotnya sekarang ni nida da kena tido,coz kejap lagi kol2 pg,nk kuar rumah dh,drive ke jb, outstation 2 hari kat sna...so,i will make this short. Rasanya cam da lama nida xupdate kan....n org yg paling keciwa bile bukak blog nida ni,en tunang..da 2,3 kali dia tnya xupdate blog ke...huhu...korang pelik ke? en tunang mmg ske baca blog nida...n jgn xtau, bnyak blog2 korang yg dia ske baca tau....dia kenal korang tau..smpai ada certain thing tu,dia lg tau dr nida..=p

Em..entry kli ni just nak merepek..nida bz sket kebelakangan ni...tiap2 minggu outstation..2minggu lepas n minggu lepas pegi kedah..n jap g,pegi jb plak....so nida xsempat sangat nk update blog..sempat blogwalking je..ada yg sempat nida komen..ada yg nida jd silent reader je..huhu...

Alhamdulillah...life nida mkin ceria after kenal ngn b2b n bbf sume..sronok sangat..=) love u guys...muuaahh...
em..now da xtau nak menaip apa,so better nida habiskan cpt n get some sleep before 2.00am..okla..before tdo, meh nida share checklist barang2 hantaran nida..klo ada sapa2 nk cari idea, boley cilok sini.. =)


Sarung Menyarung
1.Cincin and Rantai tangan for me~Done!
2. Cincin For him ~ Done!

Hantaran For Him
1. Baju Kemeja
2. Jam Tangan ~Done!
3. Wallet & Belt ~Done!
4. Kasut ~Done!
5. Perfume ~Done!
6. Buku ~Done!
7. Sejadah
8. Kek 
9. Sirih junjung ~assume done


Hantaran For Me
1. Jam Tangan ~ Done!
2. Kasut ~ Done!
3.Handbag ~ Done!
4. Perfume ~ Done!
5. Telekung & Sejadah ~Done!
6. Buku ~Done!
7. Sirih junjung ~assume done

okeh...nida akan offline smpai jumaat...will mish u guys...xoxo..

You Might Also Like

13 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images