Wall Sticker Bilik Tidur

10:38 AM

Assalamualaikum...hye korang..

Entry kali ni nida try make it short, .nida nak cite pasal wall sticker..rasanya korang mesti da tau wall sticker tu cana kan..before this nida penah terbaca kt blog Intan pasal wall sticker ni..and adik nida pon ada buat kat bilik dia..nida rasa klo ada b2b yg nk DIY bilik tidur, boley guna wall sticker ni..price dia xmhal tau..starting RM19-RM200++ tp klo RM200 ++ tu mmg besar n cantik sangat la..rasanya xperlu kot sampai mcm tu skali..yg harga bawah RM 50 pon ada je yg cantik2..

Semalam, dengan jayanya nida da pi tempah wall sticker yg dah lama nida nk beli..kalo nak beli terus boley je sebenarnya, tp warna yg nida request tu kna order..so smalam nida da order, n 18 hb nanti dapat.. =) nida nk pelekat kat bilik tidur..actualy hiasan untuk bilik tidur nida nanti da include dlm pakej kawin..tp nida nak sangat diy..nk tolak kat pakej tu, dia hnya kasik ganti ngn benda lain..dia xmau tolak..nida da xtau nk ganti ngn apa..so amek je la..camana pon nida DIY gak sket2... kla...nk tgk x wall sticker yg nida mintak tu?? ala..da xsurprise la kan..xpela...korang punya pasal kn..hehe..
tengok...murah je kan..xsampai rm50 pon..tu pon besar tau...meh kita tgk design2 lain..



Sekarang ni ada style baru..ada wall sticker bentuk jam n jam tu mmg jalan...cam cumei gak..meh layan gambar..
ataupon mcm ni..

banyak lagi design macam2..memang rambang mata..kalo korang nak tengok, boley tengok kat FB diorang SINI or boley tgk kat BLOG diorang...Kat area KL,Selangor sana pon banyak kedai yg jual ni...hari tu adik nida beli kat Alamanda Putrajaya..yang adik nida beli tu sama jenis dengan yg nida tempah tu..lg satu, klo korang nk beli, tgk quality dia btul2..coz ada yg certain tu cpat rosak....yg nida beli ni ok,mmg kebanyakan kedai jual yg ni..tp nida lupa plak jenis nya..nanti nida nak amek sticker ni, nida bgtau jenis apa ye..






You Might Also Like

18 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images