E-Day Outfit

9:59 AM

Assalamualaikum...hye korang..

Semalam petang nida dok pikir pasal baju nikah..fikir nk buat macam mana..ingt nk buat kurung moden je..time tu teringat, nk wat kurung moden biasa, tp xnak buat macam baju tunang hari tu..baju tunang hari tu rasa crowded la..tu beli da siap je, xtempah..so nanti baju nikah ingat xnk buat sama macam baju tunang tu..mmg mcm rimas sket..then cakap kat mama, xnk buat mcm tu..tp pas tu mama kata baju tunang tu sbb lace dia keras....lainla..untuk nikah tu lace dia lembut..

Pastu, sambung tanya mama lg..apa nk buat dengan baju tunang tu..huhu..pakai raya?? oh..mcm crowded sangat nk pakai raya...mcm xsesuai je..ntahla..tp mama kata pakai je la..apa salahnya...tp dlm hati nida kata oh no!! tiba2 terpikir nk buang lace baju tu..then tampal sket lace tu kat kaki baju, kat bahagian tgn..jadikan baju tu simple..cakap kat mama..pastu mama ckp, tahu ke kamu..nanti baju tu elok boleh pakai, terus xleh pakai...mama mmg tahu anak dia ni sangat xreti menjahit even hati berkobar2 nk menjahit itu ini...pastu, terpikir nak tambah beads plak kat baju tu..tp makin crowded la baju tu kan...bukan kata xnak crowded ke?hahaha...sebenarnya niat di hati nak alter baju tu..nk men jahit2..boley x?hehe...tp siyes, mcm xsanggup nk pakai baju tu untuk raya.. korang ada cadangan x?


hai la baju..nak buat apa dengan kau..dok dalam almari saje ke??huuu..

You Might Also Like

26 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images