Update Wedding Progress...

8:10 PM


 Assalamualaikum...hye korang...

Lamanya nida xupdate kan..rindu nida x?hehe...sory sangat2...bz lately..kebelakangan ni setiap minggu outstation..da 3 minggu berturut3 outstation...khamis ni outstation lg..huu..xpe2..abaikan..before nida teruskan dengan wedding progress nida, nida nak say thanks to korang yg doakan nida selamat...alhamdulillah, nida xapa2..klo ada sesapa nk tau cite pasal tu..boley baca entry INI..

Okeh...meh kita sambung..xda apa sangat progress nida..still takat tu...cuma nida da buat GUEST BOOK....haha...awal giler kan? excited lebey....bukan apa, barang2 sume da ada...tibe2 malam td, semangat berkobar2 sangat  nk buat guestbook..so apa lg mlm td..nida pon start buat..dari kol 9 malam smpai kol 12 kot..xingat smpai kol brapa...ok, untuk pengetahuan korang...nida ni sangatla xkreatif...tangan pulak keras giler..bile da siap..adoi..comot betul guestbook nida..malu plak nk bg korang tulis dalam tu...nida dari kecik mmg xpndai seni..xpenah dapat A dalam subjek Seni...so klo korang tgk guestbook nida nanti mcm hasil budak darjah 1..sorry la ye..jgn la xsudi plak nk conteng2 dalam tu...

Next...nida da hias bilik nida..bilik yang bakal dijadikan bilik pengantin...hehe...ingat x entry nida pasal WALL STICKER ari tu? Kalo lupa..boley chek SINI.. ari tu nida cite nida da tempah kan..last week kedai tu call bgtau yg nida order da sampai..so apa lagi..balik umah je, terus nida tampal..hehe..nak tengok?mana boley...kena la tunggu nida kawen nanti..hehe..ok..ok..nida bg review sket eh..heee =)
nak tengok penuh..meh dtg kenduri nida nanti.. (^v*)wink

Ingat x hari tu nida dapat anak buah baru? abang n kak ipar nida dpt puteri sulung diorang..ari tu nida da tunjuk pic kan..pas dia lahir, dia duk seminggu kat umah nida..pastu baru kak ipar nida balik umah mak dia..ahad lepas kitorg g jenguk kak ipar n baby dia, diorang ada buat kenduri kesyukuran..aduh..baru je seminggu xjumpa ALYA ZAFIRAH...da makin comel dia... =) meh tengok puteri yg comel ni...
NURALYA ZAFIRAH..berusia dua minggu...my third fruit daughter..eheheh...
Alya ngn mamatok dia... =) gambar mama nida je ngn dia..nida xsempat nk amek gambar ngn dia..huhu..


Lastly...tanpa disedari...lagi 136 HARI sampai majlis nida..huuu...cam xcaya je..dua hari lepas baru je bersembang ngn en tunang..dia nampak ticker kat blog nida ni..pastu dia tnya,betul ke lg 138  hari, sambil sengih2...*macam la nida nampak dia sengih dalam talipon tu kan..hehe..dia macam xcaya je..makin dekat....hope semuanya berjalan lancar...tadi, mama nida ternampak pic kiraan hari nida, pastu mama nida tnya..136 hari untuk apa..pastu nida sengih..ckp kawen la..pastu mama nida mcm nk gelakkan nida..kata macam kira nk exam...kuikuikui...anak mama ni da dok kira hari je...hehehhe...
Perasaan? Tak sabar, Nerves dup dap dup dap...Happy.. (^v^)

You Might Also Like

22 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images