My Best Cake Moment Contest

8:00 PM

Assalamualaikum...hye korang...

Nida nak mintak tolong korang sket boley? Nida join MY BEST CAKE MOMENT CONTEST... Contest ni anjuran CAKES BY ANNA .. mula2 nida baca entry tu..suka sangat, coz hadiah dia 2 TIER WEDDING CAKE..PERCUMA!! sapa xsuka kan, ada org nak sponsor cake..tp bila baca, dia hanya untuk  b2b yang dari Kedah dan Penang saja..keciwa kejap..tp pastu nida tanya la Cik Anna tu..klo dari Ipoh xboley ke..pastu dia kata, klo dekat2 ke utara tu boley la, xpon klo ipoh tu, boley klo nida nak amek sendiri..hehe..pastu nida tanya lg, kalo mintak sedara or kawan amekkan boley x..cik anna kata boley..mcm2 nida tanya tau..gambar mcm ni boley tak, mcm tu boley x..hehe..last2 nida pon join la...

Kalau ada b2b dari area Kedah and Penang yang nak join, meh la..senang je cara dia..korang emailkan gambar korang dengan cake..xkisah tgh makan kek ke, tgh potong kek ke..janji dengan kek..kalo korang nak tau lebih lanjut, ley baca SINI.

Sekarang ni nida nak mintak tolong korang like gambar nida..MULA-MULA...korang LIKE  page INI...pastu korang LIKE gambar nida yang INI...atau pon korang klik gambar nida bawah ni

Thanx korang...xoxo....

You Might Also Like

13 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images