Minggu Yang Gembira

8:58 PM

Assalamualaikum...hye korang...

Kali ni nida nak share sket apa yg berlaku ngn nida last week...=) alhamdulillah..banyak benda yg menggembirakan..even ada jugak nida emo kejap minggu lepas..huhu..meh nida cite satu persatu..

Firstly hari Isnin lepas nida outstation ke Sik, Kedah..even penat drive..tp seronok bile outstation,coz dapat jalan2..hehe..xdala bosan duk dalam ofis je kan..minggu lepas gi jenguk2 site je, esok pegi lagi sekali, buat kerja pemantauan plak..

Then hari rabu plak..pagi2 nida dapat surat..tengok2 surat tu ada turtle comey..ingat lg x entry nida yang INI..nida kata nak reveal kn..hehe..pengirimnya, klo dari pulau redang, xlain xbukan b2b AIMI..nida dapat si comel tu sebab time aimi nk cukupkan follower ke 100, dia ada buat soklan, sapa nama tunang dia..nida dapat jawab tepat dan cepat..hehe..thanx again aimi.. =) korang ingat lg x gambar si comel yg aimi bagi tu? meh nida tunjuk lg..hehe..


Hari rabu tu jugak,en tunang balik ipoh..kitorang dapat la kuar kejap..jalan2 cari cincin dia..seronok dapat beli cincin untuk dia..pastu kitorang celebrate besday nida..just a small celebration..just makan nasi goreng satay kesukaan nida kat secret recipe and makan kek chocolate chip walnut..always my feveret..hehe..actually besday nida hari jumaat, tp kitorang sambut awal coz maybe jumaat tu xdapat jumpa..tp time kitorang celebrate tu, lupa nk amek pic banyak2..huhu..en tunang just amek gambar nida sorang je..lupa plak nk amek gambar dia..hehe..sedap sangat mkn kek, lupa kat en tunang.. =p

sedang menikmati kek kesukaan..hehe..

Rentetan seterusnya..hari jumaat..besday nida..xda wat celebrate pon,SEBAB...kak ipar nida masuk wad bersalin..ehehe..sonok sangat time tu..xsabar..jenuh cakap ngn baby dlm perut tu suruh keluar before kol 12 mlm sebab nak sama besday ngn dia..eheheh..tapi baby tu saje je tau..dia xnak dengan CIK Da dia..tunggu punya tunggu, dia lahir hari seterusnya..2.7.11 pukul 1.45 pg..lahir 2.7, berat dia pon 2.7kg..ptotla dia tunggu kan..hehe..baby tu abg nida abg n kak ipar nida bg nama Nur Alya..then diorang nk tambah belakang, tp xtau nak tambah apa, so nida sugest Nur Alya Zafirah....abg n akak ipar nida terima nama tu..hehe..tambah sonok la nida..korang nk tgk x gambar baby ALYA ZAFIRAH ni?hehe..meh nida tunjuk....korang antara yg terawal nida tunjuk tau.. =)

alya umur sehari..sedap tido lg..
kitorang kejut dia, terus bulat mata dia..hehe..

Tu la sket cite pasal minggu lepas..happy sangat..thanx to family,en tunang, b2b n kawan2.. =)




You Might Also Like

12 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images