Another Wedding Progress?

10:39 PM

Assalalamualaikum...

Rasanya sangat lama xjenguk blog..don't know what's wrong with me..maybe sibuk sket kebelakangan ni...kat opis xsempat nk berblogging..balik umah, mlm da penat kot, so blog yg disayangi tergendala..rindu laling2 b2b..sejak kebelakangan ni mmg jarang update blog..hurm...

Bile xblogging, paling efek actually kt diri sendiri...ye la..malas nk update, dengan alasan bz, penat..almost  everyday en tunang tnya da update belum n jawapannya xseperti dia harapkan...pastu nida, ko nk hangin2 jeles2 tunang ko baca belog org lain kan,bile tunang ko cerita pasal blog org ni, blog org tu, ko mula cakap "amboi, kemain ikut blog dia ye".. padahal ko sendiri yg malas nk update blog..padan muka ko nida!! huhu....memang..sejak pas da bertunang ni, senang je nida nk jeles ngn en tunang..padahal before ni susah sangat nk jeles, smpai en tunang cakap yg nida xpenah jeles..tp pas bertunang ni, asal en tunang sebut pasal pompuan, mula la dalam hati jeles..huu...napekah??er..boley ke tanya gitu?

Occay2..mcm da lari dari tajuk kn..tajuk beriya ANOTHER WEDDING PROGRESS..progress la sangat..padahal dok bz ni xsempat nk buat apa..kain net bunga telur pon xpasang lg smpai mama da bising..huhu..ampun ma..lagi sehari dua akak buat ye....tapi dalam masa sibuk2 tu, sempat gak membuang masa buat fabric flower...haisyh, mmg dasar tgn xkreatif nida ni..xmenjadi bunga nya..niat hati nk buat handbouqet la konon kan..mcm b2b Intan Norazam buat..tp masalahnya cik Intan kreatip, nida ni, hancus..bile da buat 2,3 bunga, nampak xcantik lansung, terus rasa give up n rasanya nk batal niat buat handbouqet dari fabric flower..huhu...Zimie..ingat x kain yg nida beli kat kamdar ari tu? nida gunakan kain tu la untuk buat fabric flower ni.. korang nk tgk ke fabric flower tu? segannya nk tunjuk..xcantik lansung..comot..warna pon pelik je..huu...xpela, nida tunjuk je..korang jangan gelakkan ye...


ok..comot kan?macam bunga untuk budak2 main je...mmg akan batalkan niat untk wat handbouqet..klo nk wat pon maybe boley letak kat hairband flowergirls ke..tgk la camana...*mood hampa =( 

Next things, pasal Pre-Wed...insyaAllah klo xda apa2 masalah, sabtu ni nida akan buat pre-wed photo shoot..hurm..tp pre wed santai saje..keinginan untk buat klasik style xtercapai....mood untuk photoshoot : neves,boley? neves sebab tau camana nk posing..n maybe segan kot nk posing..sebab nida n en tunang jarang bergambar berdua yg org amek kan..penah gak adik nida amekkan gmbar kitorang..tu pon malu2..haisyh, camanala sabtu ni...*syg...segan x? boley x buat2 happening sket nanti untuk hilang neves..huu

Lastly, boley x xnak panggil tunang en tunang..bosan..hehe.korang pon xtau nama en tunang kan sbb dok panggil en tunang je..mcm yati panggil dak yang..kan comei je bunyi nye..hehe*syg, panggil uncle rony kat blog boley?hehe..kalo ikutkan ati, nk panggil uncle rony je, sbb anak buah nida panggil dia uncle rony..hehe..tp mesti dia xske klo nida sebut2 uncle rony kat blog ni..mesti dia rasa dirinya begitu tua.. =p wek!! hahaha.

okla korang..macam panjang sangat kan...okla..smpai sini aje..eh, lagi 130 HARI...senyum melebarla..boley?..(^v*)



You Might Also Like

23 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images