Deko Bilik Pengantin

10:25 PM


Assalamualaikum..hey korang...

Dua hari ni nida rajin plak mengupdate..hehe..okey..before this nida carik idea untuk pelamin kan..now nida nak share idea untuk bilik pengantin plak..untuk bilik pengantin,nida xcerewet sangat..asalkan sedap mata memandang pon cukup... =)

Untuk bilik pengantin nanti, decoration sume by bridal yang nida amek tu...mula ingat nak diy sendiri, tapi deko bilik pengantin tu memang da include dalam pakej yang nida amek kat bridal tu, so accept je la...cuma nida diy kat wall bilik tu..hehe..nida letak wall sticker..nida da penah tunjuk before this kan..hehe..xpe, nanti bila-bila nida share ye...

Untuk bilik pengantin ni, nida serahkan je kat bridal ni, malas nk pikir lebih2..cukupla nida bgtau konsep pelamin yang nida nak, so pandai2 la dia nak wat bilik tu ikut tema nida..before this nida cerita yang pelamin angan2 nida tu banyak frame kan..then B2B Hana kata boley x dia nak wat konsep frame2 tu untuk bilik pengantin dia...boley la cyg... =) mesti cantek tau..nida ada jumpa contoh bilik pengantin yang ada frame ni, tapi frame bunga je, xda plak gambar2..tapi boley buat sendiri =) meh nida share contoh yang nida jumpa tu..

gambar ni nida amek dari zaifie zainal creation..sweet je bg nida..white base with frame of flowers..cantek...=) nak cantek lagi letak frame gambar2 kita.. =)
next pic ni lebih kurang je, cuma frame tu bentuk love..cantek gak..meh layan pic =)

*gambar ni uncle google yang bagi...

second pic ni pon sweet je..white base..i like.. =)  so pada sapa2 yang suka design ala-ala frame ni boley la buat.. =) pssst...hana..apa lagi, cari la gambar2 koranng....(^v*)

You Might Also Like

20 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images