Pelamin Pilihan Hati Part 2

9:55 AM

Assalamualaikum..hey korang..

Baru malam tadi nida update pasal pelamin pilihan hati nida..yess..now nida da tau camana citarasa nida..hehe..setelah belek-belek majalah..google mengoogle..atlast da dapat inspirasi for my dais..ada beberapa ciri yang nida pentingkan..

Firstly... i really like pelamin without panel..without panel ok..series xberapa suka pelamin yang ada panel..second, nida suka pelamin yang white base..means pelamin putih, pentas n carpet putih..bunga pon banyak putih..next, nida suka frame kecik2..frame with flowers n kalo dapat wit our pictures,mesti cantek kan..macam idea B2B Qis... then,for flowers, nida suka sangat bunga tu warna putih,hijau pink...yes, i like that three colours...look so niiiiiceeee to me... =) so after menggoogle,jumpa fews pelamin yang menepati citarasa nida..lets check it out.. =)

1. Dais without panel with frame of flowers..
*pic taken from zaifie zainal creations

2. Dais without panel, white base with frame of flowers

if frame flowers tu di tambah dengan frame with our pictures, maybe it will look something like this
*heart this one..

4. Dais without panel,white base,with frame of flowers which is pink,green and white colour..

yes..again..the same dais with yesterday entry..hehe..dais by Theme of que rafael..which suit my taste..hehe..just add some frame with our pictures...and bantal tepi-tepi dais tu pon cantek..kalo xda bantal tu pon, i think we can change with lantern maybe... =) ok..itu pelamin angan-angan nida..xsure boley dapat pelamin macam tu..hope bridal tu boley buat..and hope dia xcakap simple lg mcm design before this yg nida penah tunjuk kat dia...aagghh...klo dia kata simple lg, soh dia je kawin..hahaha...boley x?

You Might Also Like

12 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images