Pelamin Pilihan Hati

9:35 PM

Assalamualaikum...hye korang..

Dua tiga hari ni nida kelam kabut mencari design pelamin..majlis tinggal lagi dalam 2 bulan..last week, bridal tu kol nida,nk confirmkan design baju bersanding untuk Hafiz.,then dia tanya nida bila nak datang butik bincang pelamin, da tinggal 2 bulan je lagi ni..ohh..baru nida gelabah pikir design pelamin..huu..

Before this nida da ada pelamin pilihan hati..kalo korang penah baca Entry Ini, korang da tau pelamin pilihan nida sebelum ni cana..nak tau cana? meh tgk pic jap..



nida ske mcm tu..simple but nice kan...tp before this, waktu mula2 kat butik tu, da penah tunjuk da design pelamin ni..then dia ckp nk cam tu? simple je... and dalam hati nida..what?? kecik hati jap dia ckp cm tu..mcm simple sangat je gaya dia ckp...tapi bila nida pikir balik...maybe betul gak dia cakap..ye la, kalo pelamin tu buat kat dewan or rumah2 besar memang da cukup cantik dah..tp klo wat kat rumah2 biasa ni, mesti akan nampak simmmmpllle sangat kan...huu..

So dalam seminggu ni, nida dok belek-belek koleksi majalah pengantin nida..before this tiap2 bulan beli..then cakap kat diri,"huh, macam membazir je aku beli tiap2 bulan "...tapi xpon..hehe..ye la..awal bulan september ari tu, mcm tu gak..kelam kabut belek majalah,nak tgk design baju nikah...selama ni dok beli tgk2 macam tu je...xda tetapkan betul2 nak design macam mana..bila da nak tempah, baru ada feel belek majalah tu,maybe bila da belek banyak2,sonok plak tengok..bley banding2 kan yg mana best..macam tu gak dengan pelamin..sekarang ni still xtau lg nak pelamin camana..sebab, apa2 pon kena bincang ngn bridal tu, kang demand lebey2 dia xboley buat plak..

Tadi petang belek2 majalah pengantin, terjumpa satu pelamin ni...sukeee sangat...banyak da pelamin nida tgk, xda yg berkenan..sebab kebanyakan pelamin dalam majalah tu mcm grand2 je sume....i ni pengantin bajet je..kang kena sedas ngn bridal baru tahu..pelamin yang nida berkenan ni hasil rekaan Theme of Que Rafael...memang banyak pelamin dia yg nida berkenan..so malam ni tadi,terus cari facebook TQR ni,then cari pelamin yang nida ske tu..jumpa!! hehe...tapi bila tengok, rasa mcam berangan je..boley ke bridal tu buat...huuu....haraaaap sangat dia boley buat...*pray hard*  meh nida tunjuk pelamin angan2 nida tu...

Tadaaaaaa....

*pic taken from Theme of Que Rafael

Cantek x? Cantek x? cakapla cantek...hehe..cantek kan..dan itu mmg pelamin angan2 je..ye..saya tau..itu angan2 sahaja...haisyh alang-alang berangan..meh berangan dapat pelamin macam ni lak..

*pic dari bbf..sorry xtau sumber dari mana...

okay..pelamin yg tu sangatla tinggi angan2nya..xpe..apa salahnya berangan kan..kan..hehe..klah..nak gi belek2 lagi majalah pengantin tu, cari pelamin yang sesuai dengan diriku ini....daa~

You Might Also Like

15 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images