Wedding Card?

12:44 PM


Assalamualaikum...hye korang..

Semalam nida ada tunjuk gambar kad comei kan? ingat lg?klo xingat, meh nida ulang tayang...




Tadaaaaaa.........



okay..untuk pengetahuan korang...ni bukan wedding card nida...ni poket calendar, yang akan nida jadikan salah satu doorgift nida nanti..nanti box doorgift nida berisi makanan...nida rasa macam xda apa untuk dijadikan kenangan, nida pon jenuh mencari idea untk bagi sumthing yg cute,memorable n bajet..

Last-last, idea untuk buat kalendar ni dicadangkan En Hafiz kita...*ye..syg yg syorkan... tapi hafiz cadang tu lain, yg tu besar sket macam kalendar kuda...and kat atas tu ada gambar..yg tu okla..tapi mcm xbrapa menarik..dan nida still cari yang under bajet..tiba-tiba, teringat BBF Zimie... dia ada buat printing..dan nida ada order sticker dengan dia...Cik zimie ni kreatif org nya..xcaya korang ley tgk online shop dia KBB Shoppe.. so, nida pon try tanya zimie,boley x nak buat poket calendar..nida bgtau la dia cana yg nida nak, design mcm mana..n yess...nida mmg ske design dia..hehe..lepas tu nida order lagi bunting ngn dia....sekarang ni tunggu bunting siap..lepastu boley da amek..n bonus to me, dapat jumpa zimie....=)

So ini bukan kad kahwin nida yek, jangan salah paham..kad kahwin nida xcomei pon mcm ni..simple jek...haisyh, nape la xtanya zimie awal2..dia boley buat printing kad kawin gak....mesti cute2 gak klo dia wat..xpela....at least dpt sticker n bunting cute2..hehe..thanx zimie.. =) so korang, klo nak print cute mute mcm ni, boley lawati KBB Shoppe ye.. =)

You Might Also Like

9 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images