Pelamin Idaman

4:46 PM

Assalamualaikum....hye korang... =)
Kali ni nida nak membebel pasal pelamin...hehe...skang ni kan..nida suka sangat2 satu jenis pelamin ni...simple je..nida xske yg 2 kerusi,ske yg satu kerusi tu je...then mmg xnak la pelamin panel kan, pas tu bunga2...ckup..nida xreti nak gambar kn camana sangat kat korang..ap kata kita layan je gambar2 pelamin yg nida adore sangat.. =)
pelamin idaman,pelamin 2011, pelamin simple, pelamin cantik, pelamin 2011, pelamin vogue
yg ni dari arma couture...ske sangat pelamin mcm ni, simple je..
design yg lebey kurang, but same concept...nida mmg ske sngat kerusi tu...huu...
still same concept kan..simple je..yg ni nida xingt dari mna..huhu..sory..
yang ni pon cantik kan...hehe..ni nampak kat blog nana ari tu, tp cilok dari blog sbenar dia, floraetc..
nida ske sangat pelamin cam tu...simple je...xyah panel2..kain2 je ckup..guna kain putih hijau..pastu kri kanan bunga2 putih...skenya....huu..boley ke nida dapat pelamin idaman nida ni..huhu...belum bincang lg ngn wp...hujung minggu ni baru nk jumpa wp n bincang..hope dia dapat buat mcm ni...




You Might Also Like

10 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images