Pelamin Kaca

9:08 AM


Assalamualaikum...Selamat pagi korang... =)

Hi..pagi ni nida nak share ngn korang pasal pelamin kaca..korang penah tgk x pelamin kaca? before dis, nida pnah tgk entry b2b len pasal pelamin cermin..cantik gak pelamin cermin tu...now, nida jumpa pelamin kaca..xtau la korang penah tgk pelamin kaca x...kawan nida ni, wedding planner...salah satu pelamin diorg, pelamin kaca.....Sekarang diorg tgh wat promosi, siap dgn fresh flower, rate diorg pon xtinggi, lbh kurang je ngn bridal biasa..huu...pelamin mini kaca diorg ni cantik, kat tempat nida xda org wat lg..klo before tunang ari tu nida tau, nida da amek ngn diorg da...huuu..so, tgk la nnti, untk nikah ke, maybe nida guna pelamin kaca tu kot...tp xconfirm lg....kwn nida ni kat taiping, tapi diorg boley pg mana2 je cuma ada caj transport sket...so, korang nk tgk x pelamin kaca yg nida cite tu..jom layan... =)


cantik...ske...huhu...

salah satu majlis pertunangan yg menggunakan pelamin kaca ni....cantik...huuu...

*source dari kawan nida, norazizul azman

ske la....huhu...klo nikah, wat pelamin kaca, agak2 ok x? diorg ada gak pelamin kaca yg besar untuk bersanding, tp nida xda gambarnya plak..huhu...nnti klo ada, nida update ye....klo korang minat nk pelamin kaca ni, ley contact azizul tu, or ley mntak nida no contact diorg...

You Might Also Like

13 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images