Jenguk-jenguk B2B ( ^ v ^ )

11:17 PM

Salam...hye korang...mlm ni nida xda nk share ap sngt..cuma nk luahkan yg nida tgh tension sket ni...huuu....skang ni, mud untuk blogwalking ke blog b2b yg len sngt membuak2...tapi keinginan nida ni terbatas...huhu...terbatas sbb laptop nida ni..waaa...nida rindu baby shishiba...before this nida ad cite kan baby shishiba rosak...blum lg repair..so, trpaksa la nida guna laptop lma dlu...laptop lma ni mmg da lma la..nida bli since umur nida 19..now nida da 24..huu..da 5 thn da baby gigio ni...sbb tu la slow smacam je kn...nk pinjam cik apple abg ipar nida, dia tgh guna la..huu..so, choice yg ada bby gigio ni or desktop umah...tp nida mlas plak nk guna desktop umah..coz kna kuar bilik..huhu..so..layan je la..terpaksa bersabar sgt2 dgn bby gigio ni...nk blogwalking blog b2b len, sangkut2..nk wat entry ni pon 2,3 kli nida bukak..huh..*sabar nida sabar....separuh dari iman tu..huu..xpe..insyaAllah..xlma lg kita antor bby shishiba ke klinik ye...sabar ye..erk...
tapi minggu ni mmg nida tension sket..keje banyak..nk kena setel dis week..plak tu, WP nida bz memanjang dis week, dia janji nk dtg ari isnin ari tu, but then, dia da kna arrange plak pameran dia..spanjng mnggu ni, xdpt contct WP nida tu..dia sibuk dgn pameran pengantin dia..nida da amek official WP..official WP nida dekat taiping, De'Touch Wedding Creations, n owner dia nida panggil dee je..dis week diorg ada wat pameran gala pengantin kat taiping sentral..pameran ni da start smalam..starting 6 april smpai 10 april ni..insyaAllah ari sabtu ni, nida g..ley jumpa dee n bincang ap yg ptot..so..b2b kat luar sna..mna yg duk area perak..ley la gi jenguk2 pameran gala pengantin ni..ari sabtu n ahad ni, ada mcm2 program, so jum kita g ramai2..emm..td banyak je benda nida nk bebel2, tbe2 lupa lak..haha...cuma kesimpulan yg nida nk smpai kan sbenarnya..nida sgt bermud blogwalking blog b2b right now, tp sgt tension dek msalah laptop dan sbagainya...huahuahua...ok la..nida nk cri idea len..hihihi...tata korang...

You Might Also Like

8 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images