Wedding Guestbook..Apa pendapat Korang??

4:26 PM

Assalamualaikum...hye korang....

Kali ni nida nak cite pasal preparation untuk wedding...nida nak tanya pendapat korang pasal wedding guest book..hurm..skarang ni, kebanyakan b2b wat guest book, guest book ni bukn je trend, tp sebenarnya satu kenangan untk b2b, ble pas kwin, tgk2 guest book ni mesti snok kn, tgk ucapan dari kawan2...tapi ada sesetengah org rsa, itu bukan cara kita, guest book ni, diorg kata cara orang putih, plus xsesuai wat klo majlis tu dekat rumah...diorg ckp, lain la kalo buat dekat hotel ke, dewan ke?

Ble sebut guest book, org mesti akan pikir, majlis dia tu mesti grand...hurm..xsemestinya ble ada guest book, majlis tu grand....majlis nida nnti, nida nk wat simple je, but memorable...guest book tu pon, bukn nak tempah bli mahal2, nk DIY je...tapi npe sush sangat org nk trima idea2 baru...bukannya nk buat dengan kos yg tinggi, sumenya dengan kadar penjimatan ye...untuk sesetengah b2b, mesti nk cut off bajet untk majlis kwin korang kan,termasukla nida...tp even dgn bajet rendah, mesti korang nk wat majlis tu majlis impian korang kn...even dgn bajet rendah, korang mesti nk majlis tu majlis yg memorable bg korang kn, even simple...hurm...nida snok share mcm2 idea dgn b2b len...tp, ble sesetengah orang tolak idea2 tu, nida xda smangat nk truskan...bukn takat guestbook, pomander ball, centerpiece,photobooth, bnyak lg idea2 yg menarik...tp skang nida rsa cm down n cam xdapat teruskan je... =( bukannya nida nk membazir duit bnyak2, tu sume nak buat simple n just DIY je...tapi nape ada org xfaham....aaah...sush2 nikah saje la, ckup..boley x...hurm.....

nida ingt nk wat guest book simple mcm ni je...tp skang, xtau nk teruskan lg or x..
*source dari blog jijana


You Might Also Like

26 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images