Tukar warna tema??

10:10 PM


Assalamualaikum....hye korang...
Malam ni nida nak tanya pendapat korang...nida tgah pening skarang ni...pening pikir warna dress nida nanti...huu...occay, tema asal..baju nida untuk bersanding nk wat warna green aquamarine with black..green aquamarine is kain lace n black lak kain chiffon..and baju untuk bertandang warna pink with lilac,which is heavy beaded lace for lilac n dutches satin for pink.masalah skarang, nida ada satu kain lebih, warna cream, kain satin..kain satin ni mula2 nk wat untk nikah, but then, wp nida kata xsesuai pakai satin, so dia belikan dutches satin untuk nikah..kain satin cream td xgunala..now untuk dress bersanding nida,lace aquamarine tu nida da bli, tapi kain base chiffon warna black, nida belum beli..so skang nida tgh pkir nk beli or not..perlu ke nida kuarkan duit lagi untuk beli warna hitam..or nida just tukar2 sume kain tu...klo xbeli kain hitam tu, nida ingt nk wat cm ni, untuk bertandang nida akan gunakan satin cream tu dgn lace lilac, so kain base pink yg suposely untk bertandang, nida guna untk bersanding..means baju bersanding nida bukan lagi green aquamarine with black, tp jadi green aquamarine with pink...with pink?? waa...nida xpnah pkir pon yg nida akn pkai pink untuk bersanding..dan nida xsure wheter green aquamarine tu match ke dgn kain pink tu..err..korang paham ke apa nida bebel ni?huhu..cuba korang tgk gmbar kain nida kat bawah ni..apa pendapat korang?

tema asal untuk baju bertandang, pink base with lilac lace..

tema asal untuk baju bersanding, green aquamarine with black...

but after tukar2 kain2 nida ni...n untuk xmembazir kain satin cream yg ada dan xbeli kain hitam, so warna baju yg baru jadi mcm ni..

cream with lilac for bertandang..

green aquamarine with pink for bersanding...

so..apa pendapat korang..perlu ke nida teruskn ngn tema asal dan beli kain chiffon hitam, or xperlu beli kain hitam n guna je kain satin cream yg ada n mix match semula kain2 tu...huhu...suggest me please... =)




You Might Also Like

12 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images