Apa Tema Pre Wed Korang?

4:39 PM


Assalamualaikum...hye korang.....

Petang2 sabtu ni, nida xda wat ap, dok umah je...nk kuar jenjalan, xtau nk g mana..so dari pas lunch td, nida dok blogwalking, jenguk2 blog b2b len...mcm2 idea nida dapat..then nida search lak untuk tema pre wed.. pagi td, time masak2 kat dapur, adik nida tanya pasal pre wed...occay, untk info korang, pre wed pic nida, nida xamek OP, nida just amek pic dgn adik nida...dia ni berbakat gak..slalu gambar2 dia amek, mmg cantik2 plus dia mmg pndai edit gambar..so, kat situ nida da ley cut cost kn..bg la upah dia sket, hehe...
sakarang ni, nida tgh cari idea untk pre wed...ada 3 tema sedang berlegar kat pala nida skang ni...

Fist idea nida, nida nk wat style klasik, ala-ala 60-an gitu..nk pkai bju kurung, berkain batik..en tunang lak pkai kemeja ngn songkok..huhu..boley x?setelah menggoogle google, ada few cth yg nida jumpa untk tema klasik ni..
props untk tema klasik ni xbnyk, cuma nk cari payung mcm tu je..huhu..mna ek nk cri...
another pic for klasik theme
yg ni pon cam best, wat kat area ktm kan..
both pic nida pinjam dari blog cik ct liyana

Nida ske klasik mcm ni..mcm sweet je..hihi..umah nida pon xjauh dari stesyen keretapi..then nida ingt nk guna basikal tua, pon motor vespa..ok x? hehe...

Occay, second idea nida, nida ingat nk wat tema Back To School...nk wat pakai baju sekolah balik, amek gambar kat sekolah...nida ngn en tunang kan penah satu kelas dulu, so mcm ok gak klo wat tema back to skool ni kan..cuma yg leceh nya, nk msuk kawasan sekolah ni, kna mintak kebenaran ek..huu..cam leceh plak kan..setelah nida google2 lagi..ni contoh untk tema back to school..
pic ni nida pinjam dari blog dia terima nikahnya

ok..last idea, wat style cute couple...pakai baju couple warna putih kan..then  dgn balloon2 nya, payung colourful n etc..korang tau kan..tema tu cam biasa gak org buat...tema ni mmg nmpak sweet je..tp nida mcm kureng sket ngn tema ni..meh kita tgk contoh sweet couple ni..

sweet je ble pegang balloon2 cm tu kan...
*source dari pakcik google

so.. apa pendapat korang....yg mna best ek? hehe...

You Might Also Like

17 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images