Jum Jalan-Jalan

8:44 AM



Assalamualaikum..and Selamat Pagi Korang... =)

Mulakan pagi mu dgn senyuman...cewah....hehe...hari ni nida cuti..hikhik..jgn jeles ye....cuti public holiday, keputeraan negeri Perak....so, nida nk amek kesempatan cuti ni nk g jalan2 ngn besfwen nida, emi...huu..da lma rasanya xkuar jln2, bru2 ni mcm2 jd n asyik bz je, smpai xda masa untk tenangkn fikiran..cewah..ihik....nida xtau lg nk jln mna, tgk wayang ke ap..tp tgk la, klo ada msa, nk g survey brg2, kot2 la ada bnda yg nida ley DIY untk preparation nida kn...
tapi kan korang....huwaaa...ada berita sedih ni....tp bg nida je kot...mlm ni nida akan bertolak ke JB...esok pg ada meeting kat sna, n ada site monitoring kat sana..so nida akn tdo sna mlm esok....nida akn blik ipoh smula smada khamis or jumaat....waaaaaa.....nk tau ap yg sedih nya? nida xdpt blogging la 2,3 hari ni....oh no..no....mcm xda smangat plak ble xdpt blogging ni....huuuu....nk bwk laptop, bby shishiba nida xbaik lg...huhu..ni pon still dok pinjam cik apple abg ipar nida.....huu...mesti 2,3 hari ni banyak entry dari korang...waa...xnak terlepas.....xsenang duduk la nida kt jb nnti...mlm2 mesti bowsan....huuuu....ooh nida, terima la hakikatnya....sure nida rindu korang....wawawa.....korang jgn tulis entry bnyk2 sgt tau, nnti ada yg nida terlepas...hehe...okla korang, nida nk siap2, jap g nk kuar...tata... =)

You Might Also Like

7 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images