Love notes~

11:11 AM

Assalamualaikum...hye korang...

Nida nak umumkan, yang nida nk tukar title blog nida..hee..boley x? huhu...before this nida guna title "Its Not A Time For Giving Up" kan..title tu ok je..sesuai untuk nida..cuma skarang ni...more pada persiapan kahwin...ble nida tgk blog b2b len, ada link blog nida, cam pelik plak tjuk nya..hehe...so nida decide nak tukar la title nya yg sesuai dgn persiapan nida as a b2b dan juga bole sesuai even after nida da kawin...kirenya sesuai sepanjang masa, di mana jua, hehe...

Title baru ni, malam td nida pikir..jenuh nak tukar apa..bincang dengan en tunang..macam2 la idea en tunang bagi..semua nida reject...hehehe...sampai last2..en tunang diam lama...then nida tanya la, nape diam..pastu dia jawab, ye la..tgh pkir...heheh....setiap kali en tunang bagi idea, dia mesti nak letak word "wonderful".. dia bg nama wonderful love la...wonderful story la....macam2 wonderful lagi la...nida tanya la..apsal asyik2 nak wonderful..nida xske..huhu...pastu sempoi je dia jawab...dia kata sebab dia ske wonderpets...erk..korang tau cite kartun wonderpets tu? "apa yang penting, kerjasama" hee..melalut da...haa..bole dia jawab cam tu..huhu..en tunang ni, ada2 je idea dia...huhu....last2 pikir punya pikir..kitorg decide nk letak nama "our love notes".Mula nida pikir, nak letak " my love notes" erk..tamak ye nk sorang2...huu....so nida pon tukar la jadi "our love notes"...so korang jgn ingat nida hilang plak ble xnampak blog "its not a time for giving up"..nida ada je...hehe...

occay la..jumkita layan wonderpets jap..ehehe...

You Might Also Like

8 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images