Awal lg ke nk prepare??

9:02 PM

hai korang....eh...assalamualaikum...huhu...

hai..mlm ni nida nak tnya pendapat korang sket...especially b2b kat luar sna..ok..seperti dinyatakan di sidebar sebelah, kronologi cinta nida, majlis kahwin nida akan berlansung bulan 12 nnti..insyaAllah...so, korang rsa, masih awal ke untk nida wat preparation??menurut kiraan cik ticker, nida ada 7 bulan 3 minggu lagi sehingga tiba nya big day nida tu...hurm..mcm lma lg kan? ye ke lma? nida pon konfius ni...actually nida da booking WP awal buln mac ari tu..nida cite kat kwn nida...but then dia kta, "awalnya ko nk prepare, kwn aku yg buln 9 kwin pon, xwat pape lg" huuu...so, end up nya..smpai skang, nida xda survey2 lg tema ap nida nk, baju2,doorgift, n sume2 la...nida cuma survey bju nikah je..even nida da hired WP untk majlis nida nnti, tp nida kna la ada idea gak nk wat cna.xley serah bulat2 sumenya kt WP nida tu, jap gi kang, xberkenan, hah..mgamuk plak..huhu...

ble nida blogwalking, lawat b2b len, ske sgt3x..tgk persiapan diorg....rsa mcm nk gk survey2 n prepare sket2,tp xawal ke?  tema untk majlis nida nnti pon nida xtau lg..adoi...yg nida tau, nida nk wat warna hijau, n baju sanding nida, nida nk warna aquamarine...kain untk baju sanding, nikah n bertandang, nida da ada, cuma wp nida belum lg start jahit.dia bru bagi nida pilih kain je..baju2 tu sume, mmg kna siap awal coz yg tu, nida mintak untk jahit baru,almaklumla...nida ni cumey sgt kan..nk pkai bju sdia ada, xsesuai....huhu...

skang ni, nida rsa nk start sket persiapan n survey2..tp nida xtau nk start dari mna..waaa...please....tlong nida....huhuhu....


           *kalo mcm ni, occay x??




You Might Also Like

24 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images