Contest love song

11:11 PM


Assalamualaikum...hye korang...
Wa...tbe2 malam ni rajin lak nk join contest..hehe..contest ni mcm best, coz mengingatkan zaman2 sweet ngn en tunang..hehe..


contest ni dianjurkan cik strawberry..simple je nk join contest ni..

first~ jadi follower or not pon boley..tapi nida da follow, blog cik strawberry ni best.. =)
second~letak banner n link skali~ sudah =)
third~ love song korang...

meh nk tunjuk korang love song nida ngn en tunang..hihi..


     Jason Mraz & Colbie Caillat - Lucky 


lagu ni mmg sesuai sangat ngn kitorg, coz before kitorg bercinta, kitorg mmg kawan je mula2, then ble kitorg da stat bercinta, kitorang da dok jauh2, diseberangi lautan,cewah...ye la nida blaja kat sabah, en tunang blaja kat semenanjung..so, ble nida blik semenanjung, time tu la kitorg dapat jumpa..so mmg rasa lucky sangat..mcm lagu ni..lucky to be home again.. =)
hehe..tu la description sket untk love song kitorg..so korang, jom la join...
opps..sebelum terlupa, kita kena tag sorang dulu kawan kita, so kali ni nida nak tag..
even tag sorang je, korang sume ley join..jom2...=)
last but not least..jgn lupa tinggalkan entry korang kat blog cik strawberry ye.. =)

You Might Also Like

17 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images