Pandang semacam bile....

12:35 AM

Assalamualaikum...hye korang...

Apa korang wat ari ni ek? xgi jalan mana2 ke? kali ni nida nak cite ble orang pandang pelik kat nida ngn adik n akak nida....benda ni slalu berlaku bile kitorg hangout n melaram sket..sket je, xlebey2 pon...huhu...kitorg cuma pakai SHAWL...kitorg kalau kuar bertiga, mesti sume pakai shawl..then,ble kitorang jalan..mesti ada mata2 yang pandang semacam je kat kitorg..salah satu sebab yg kitorg rasa diorg pandang semacam, sebab kitorg pakai shawl..huu....kitorg pakai simple je actually....

 Maybe persekitaran sini...sbb kat area ipoh ni, xbanyak yg pakai shawl..ada tu ada..tapi mcm bukan kebiasaan sini kot..xmacam kat area kl,selangor sana..xkisah pon org pakai shawl...comel2 je kan...adik nida ni plak, mmg ske je wat mcm2 gaya, tapi tu la..bile dia over sket..mesti ada yg pandang2...kalo kat kl,gaya dia tu sangat simple banding yg len2...nida xla selalu sangat pakai shawl, coz xpandai...hehe..bile kuar ngn adik n akak, baru pakai, tu pon diorg yg melilit2 kan...hehe...siang td pon, lg skali..org dok pandang2 pelik...tapi lantak la...ada aku kisah? hahaha...xde la...skali skala ap salahnya...
Actually petang tadi nida n adik nk kuar g taman..nak jalan2 sambil snap2 pic...but then cancel..coz akak nida pg satu butik pengantin ni..butik tu nk hire dia as mak andam. then, akak ajak la kitorg pg butik tu skali...mula2 ingt sekejap je..last2 dkat dua jam kat situ..ksian adik nida,xdapat dia bergambor..keciwa dirinya...dgn muka masam nya sbb xdpt berposing kat taman...dia kata penat dia bermekap....haha...sory ek dik..nnti kita g ek....sebagai ganti rugi..nida belanja dia minum slurpee..jadi la kan...ehehe...disebabkan xdapat berposing kat taman, last2 kitorang berposing kat butik tu je la..hehe..so, meh layan piccy kitorg yg poyo kat butik tu.. =)

sempat snap before kuar umah...

ni la adik nida....nieyna razak
*sgt2 slim dia ni,jaaauuuh beza ngn akak dia ni..huhu

my turn..but im not ready yet!! huu...

now im ready..heheheheheh.....

nieyna slim sbb lemak dia kumpul kat pipi...hahahah... =p
*kalo dia baca ni habis nida..hehehe

gamabr xda kaitan..wek.. =p hahaha


You Might Also Like

11 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images