Apa Kata Dunia

9:04 AM

Assalamualaikum...hye korang...

Lama da nida xupdate blog kan....da bersawang da blog nida ni..fuuuh..fuuuuh....hehe...nida rindu nak menaip..tp skarang bz sket..ble balik umah, xlarat plak nak menaip...nida just blogwalking je...lawat2 korang..baca2 tapi xtinggalkan komen..xlarat gak..huhuh..nanti nida tinggalkan komen ye..blogwalking pon kejap2 je..rasanya banyak yg nida da tertinggal..huuu...okla..

Back to the topic..Apa Kata Dunia...haa..ap maksud entry nida tu? actually..pagi ni, nida di surprise kn ngn en tunang...*ada ke ayat di surprisekan?huhu... ok..2,3 hari kebelakangan ni...en tunang pon cam sedey, pikir macam mana kitorg after kawin nanti, terpaksa jauh2...before this, nida ada cite pasal life kitorang after kawin nanti..korang ley klik sini untuk baca...so, dia xda mud kebelakangan ni..nida kesian kat dia...dia nk bagi yang terbaik untuk nida....tapi bagi nida..even skarang pon..dia da bagi yang terbaik untuk nida...yang surprisenya....pagi2 tadi, nida bukak email..tengok2..en tunang ada bagi email..nida pon bukak la..rupanya dia bagi lagu...lagu tu la tajuk Apa Kata Dunia...nyanyian melly goeslaw n deddy mizwar..lagu dia rancak..but then, bile nida dgr betul2 lirik dia, okay..nida senyum...hehe..lirik dia so sweet....en tunang maybe xpandai berkata2, tapi dia boley jadi unpredictable =) tiba2 je dia boley wat nida senyum sampai ke telinga satu hari suntuk...hehe...korng penah dengar x lagu tu? kalo x, meh kita layan lagu tu =)

*kalo tergangu dgn lagu blog nida ni,korang ley pause kat bahagian bawah, belah kiri =)

ni lirik dia...sweet..hehe..
Apa Kata Dunia (Ost NagaBonar) - Melly Goeslaw & Deddy Mizwar

[*]
Apa kata dunia bila ku tak bersamamu
Apa kata dunia bila melihatmu menangis
Buah semangka di dasar laut
Tak disangka hatiku terpaut
Ku kan berjanji slalu bersamamu

[**]
Apa kata dunia bila ku tak punya cinta
Apa kata dunia bila ku tak bersamamu
Buah nangka kulitnya berduri
Tak disangka hatiku tercuri
Bukan merajuk ku sunggu cinta

Reff:
Cinta biarkan ada dan kita takkan berpisah
Hanya maut yang bisa memisahkan cinta
Aku akan berjanji demi bumi yang kupijak
Kan kudampingi dirimu selamanya

kla korang..nk sambung keje..tata.... =)
*senyum sampai telinga

You Might Also Like

10 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images