Game 10..Jom

2:15 PM


Assalamualaikum...hye korang...

Rasanya da lama nida xupdate blog ni...ada yg rindu nida ek...haha..perasan...nida sibuk sket kebelakangan ni,tiap2 mlm nk je update blog,tp sbb sibuk di siang hari,maka xlarat la nk mengupdate blog..huhu..so pg ni nida update sket..cuma pg ni,nida nk ajak korang men satu game ni..game ni best..nida dapat dari sorang blogger cik fana =) so nida rasa nk share ngn korang..jum kita men game ni...
Game ni simple je..Game ni berkaitan dengan 10..semuanya 10...dalam masa 10 hari..update blog korang dengan 10 benda kat bawah ni.. =)


day one : 10 things about you
day two : 10 things you love
day three : 10 things you hate
day four : 10 things u wanna say to
day five : 10 wishes
day six : 10 items u can't live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final word

Simple je kan....atleast kita ada la idea nk wat entry ap kan...plus ley la share pasal diri kita kan...so, jum join.. =)nanti karang nida nak wat untk day one..hehe..

*gambar ni xda kaitan pown..hehe..

You Might Also Like

21 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images