New Idea for blog~

10:31 PM

Assalamualaikum...hye korang...

Korang perasan x perubahan kat blog nida...cepat2 sapa tau, angkat keyboard..hehe..okay..nida tukar layout blog ni...xtau nape nida nk tukar..huhu..before this nida ske blog cute2..dgn mud nk kawin kan..so blog pon harusla mud seperti mau kawin..hehe...tapi nida wat blog ni bukan semata-mata untuk blog kahwin, coz blog ni nida buat before nida bertunang n before rancang nk kahwin, so blog ni sememangnya bukan blog kawen tawen ye..but rite now, i am blogger b2b...

Lately, nida lebih banyak blogwalking dari update blog..bukan xda idea..idea banyak je..tapi xlarat nak menaip..haha..boley x gitew?haip!..kata nk jadi blogger tegar, mna boley malas2...no..no..no...lepasni kena rajin2 kan diri lagi update blog..ok, sambung balik, nida banyak blogwalking..then makin lama nida makin terpikat dengan blog yg simple2 je..yg xbanyak column, tulisan pon tulisan skema...padahal, before this, nida punya la ske tulisan yg ala2 cute tu kan..beriya tukar dulu..

Pastu, nida ske nk bahagian post nida tu, background dia putih je..xmo kaler2. Da 2-3 hari nida rasa nak tukar je..so siang tadi, nida start la menggoogle untuk layout baru..jenuh nida google..xda jumpa yang berkenan, da nak give up da cari, then mlm ni tadi, nida sambung lagi google..cari2 xda gak berkenan..almost give up lagi..tp xmo2..nk gak tukar..so keep on searching and searching..at last, nida jumpa layout nida yg skarang ni..mcm ok..even xsimple sangat, still mcm cute2..tapi xla secute layout lama nida..hehe...

So nida apa lagi, terus tukar..bile da tukar, edit ni sket, edit tu sket..jadi la macam skarang..tp bile tgk..ala...macam sayang plak layout lama..macam rindu plak nk guna layout lama...aduh..hati berbelah bagi..adakah sbb daku masih tidak biasa dengan yg baru ni? *bersastera plak..bluek.. xtau nak cakap macam mana..maybe sebab skang mud kawen tawen, so rasa mcm xsesuai plak layout baru ni dgn mud skang..tapi nanti pas kawin, mcm da xsesuai plak layout lama tu...aduh..mana satu ni..nk stay yg ni or tukar balik pada yang lama..hurm..or should i give a try for this new layout...klo 2,3 hari mcm xpuas hati, tukar la kan..betul x? apa pendapat korang? mana korang ske tgk? yg baru ke yg lama dulu..ye la, kna tanya korang gak, mna yg korang selesa bile baca entry..korang ingat lagi x layout lama nida?kalo xingat..meh tgk kat bawah ni :

aduh..rindu plak ngn layout lama..huhu..

*ooppss..nida hutang korang entry jumpa asyraf muslim ngn tunangnya part 2..tunggu ye..hihihi..

You Might Also Like

8 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images