Oh Buah Salak!!

11:52 AM

Assalamualaikum...hye korang...

Selamat tengahari..hehe..da tengahari kan..hurm, hari ni da ari jumaat, kejap je kan berlalu seminggu..esok da sabtu..ramai b2b yang bakal lansungkan majlis diorang esok n ahad..selamat pengantin baru ye =)

Nida nak cite pasal buah salak...korang suka makan x buah salak ni?ada yang xpernah makan?nida dulu xpenah gak makan..sampai la umur nida dalam 20,21 kot..xingat..time tu tengah belajar..kos nida selalu ada fieldwork..ada skali tu, fieldwork kat mana tah, nida lupa,huhu..pas hbis fieldwork, pakcik bas tu stop dekat area banyak jual buah...kitorang pon benti la..then kawan baik nida, Mal, beli la buah salak ni..*eh, dia ke beli ek..lupa..huhu..dia la yang ajar nida makan buah salak ni...lepas time tu pon ada makan lagi buah salak ni, tapi mesti makan ngn mal gak... =)

Semalam petang, kak ipar nida bawak balik buah salak ni..nida terus teringat kat mal..hehe..rinduuuu sangat kat dia..hehe..then amek la satu nk makan..tiba2, nida terpikir sumthing..eh, macam mana nak bukak ni?hahahha...makan buah salak ni da banyak kali time blaja dulu, tapi skang xtau nak bukak cana...hahaha...baru nida teringat..selama ni, time nida makan, kawan nida si Mal tu la yg tolong bukak n kupas kan..bagi satu2 kat nida...heheheh...baik kan dia...nida ingat lg, dia bukak untuk dia..then nida lak xreti bukak..trus dia amek nidanya tu..pastu dia bagi nida yg dia da kupaskan...tibe2 rasa macam oh manjanya aku ngn mal dulu...hahahha...mal ni slumber je orangnya...tapi baik hati...

Oh mal....i syg u sgt2 tau...hehe..*mesti kau mcm geli2 kan bile baca ni...hehe... mal memang rapat ngn nida time nida belajar dulu..dia kosmate nida..kitorang wat tesis tajuk dekat2 sama..kawasan pon wat kawasan sama2..hehe..praktikal sama2..cuma pas da habis degree, kami membawa haluan masing2..huhu..sobsob..sedey..mal skang keje kat subang n sambung master part time..while me, keje kat ipoh n menghitung hari menjadi isteri orang..huhu...da xsama2..huhu..xpe2...thn depan, nida lak wat master pat time, mal lak menghitung hari jadi isteri orang..boley x mal?hehe...aku doakan jodoh kau dipermudahkan ye...amin.... =) mal ni da berempunya, xley nak promote..hehe...cuma sekarang dia nk bina karier dulu...chaiyo2 mal...wish u all the best..

Mal memang sangat best n sangat baik..time nida tunang ari tu, dia sanggup datang dari klang..huhu...pastu, dia ley plak anjurkan bachelor party untuk nida...hehe..xla bachelor party pon..kitorg gi piknik n bermalam kat kalumpang resort..korang ley tgk kat entry ni..thanx mal...mish u...muuaah...hehe...*jgn geli2 sangat ye..hehe..

Hehe..melalut kan nida cite..tajuk buah salak..tapi cite lain..hehe..ye la.buah salak ni mengingatkan nida kat kawan baik nida ni...hehe..kla korang..nida da lambat, nak gi amek anak buah nida balik sekolah ari ni...hehe..papye... =)

oh buah salak!!

bergambar dengan mal di hari pertunanganku.. =)
mek..nida n mal...time konon2 bachelor party..haha...



You Might Also Like

12 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images