day one : 10 things bout you

2:21 PM

Assalamualaikum...hye korang..

K..before this nida ada ajak korang men satu game kan..dalam game tu ada 10 hari..so ini untk hari fist..kalo korang nk tau game ap tu, korang ley klik sini untuk tgk game tu... =)

1.Nama penuh Nurasnida. boleh panggil nida, as or asnida...kalo kat umah, pamily panggil nida akak, kakcik or cikda 

2. Tahun ni berusia 24 tahun.muda lg, heheh...lahir pada 1 Julai 1987 di Hospital Segamat Johor. yup, i was born in johor, tapi membesar di perak..

3.Merupakan anak ketiga kepada En. Abdul Razak dan Puan Asnah. Mempunyai seorang kakak, seorang abg dan seorang adik pompuan.

4. Juga merupakan seorang makcik kepada 2 anak buah perempuan yg cute dan insyaAllah kpd sorang lg buln 7 ni...*makcik yg comey..hehe =)

5.Telah berpunya...dan juga menjadi tunangan kepada En. Mohd Hafiz Ronizal pada 1.1.11. dan insyaAllah akan diijabkabulkan pada 02 disember 2011

6. Memegang Ijazah Sarjana Muda Geologi dari UMS, Sabah. Graduate on 2009.*miss sabah a lot...huu

7.Sudah bekerja sebagai seorang geologist di sebuah syarikat consultant for environment, mining and quarry.*sangat syg dgn tempat keje skarang...

8. Seorang yg clumsy n pelupa..huu..selalu stuck dengan simple things, then panik n gelabah...pastu jadi worst...ek...sangat cepat panik...till digelar Ratu Panik..owh..dont like it.. huhu

9. Seorang yg emosional,sensitif..mudah terasa tp xske membalas dan tunjuk...cepat je down..slalu sgt give up n senang mengalirkan air mata..huhu

10. Sangat penyanyang..hehe..btul2..xtipu..sangat sayang kan family n kawan2...family n fren always fist..then will come myself...dont like loosing frens...no..no..xske...hanya bile keadaan darurat melarat saje....


ni la anak2 buah nida yg cumei.. =)


You Might Also Like

16 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images