95% Off Untuk Deko Rumah!!

7:05 PM

Assalamualaikum...hye korang...

Petang ni nida ada sumthing yang best nak share ngn korang...ada Milk A Deal offer samapi 95% off untuk consultation deco rumah korang..cuma RM 99 instead of  RM1800, untuk professional consultation + furniture layout floor plan, siap plan guna autocad..

Kalau korang rasa2 da bosan ngn deko umah korang, ley la cuba ni, berbaloi, RM 99 je..kalo korang nak tau lebih detail lagi pasal deal ni, korang leh klik sini..cepat2..ada 7 hari lagi  =) ..pada b2b yang baru beli rumah ke, boley la kan guna khidmat ni..tapi nida xdapat grab offer ni,huu..sebab hanya area kl selangor sana sahaja, nida dok ipoh xada..huhu...


besnye kalo dapat design cecantik macam ni..huhu...

You Might Also Like

11 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images